StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMANIČNA EPIZODA?

Britney Spears nastavlja sa zabrinjavajućim ponašanjem; novu tetovažu posvetila slavnom bivšem i smislila si novo ime

Piše Tanja Vučičević/ Gloria
21. siječnja 2023. - 08:49

Američka pjevačica Britney Spears ponovno se oglasila kako bi javnosti otkrila svoje novo ime, River Red. Nadjenula si ga je sama. Vitkija no ikad prije, pojavljuje se u oskudnom kompletu, topu s logom Coca-Cole i minici. Ponovno je zaplesala i osjetila se ponukanom još jednom prokomentirati nedavni događaj u restoranu u Los Angelesu, kada je napravila gužvu, piše Gloria.

Prema vlastitim riječima, bila je pripita i navodno je doživjela maničnu epizodu. U novoj objavi Britney pleše na pjesmu "Attention" Omaha Laya Justina Biebera. Najprije se osvrnula na svoj posjet rođakinji s kojom je, kako kaže, ispekla tri pite koje su donirale crkvi. Potom se osvrnula na svoju pripitost i maničnu epizodu te navodno zlorabljenje trinaestgodišnjeg konzervatorija i nemilih iskustava iz prošlosti.

"Bilo kako bilo... Vijest da sam pripita, a zatim iskorištavanje prošlosti pametan je način da me se okarakterizira i opravda i da postanem žena koju svi mogu pogledati i reći "Joj"! Moj prijatelj iz susjedstva kaže da ću to platiti do kraja života! Žao mi je dragi prijatelju, ali ako ikad probaš moju pitu...", piše Britney.

Pop pjevačica se pohvalila s novom tetovažom u obliku srca. Dolazi nakon što je se pojavile glasine kako ju je posvetila svom bivšem dečku, Justinu Timberlakeu. Budući da se enigma kome je posvetila tetovažu na desnoj ruci, tetoviranoj tijekom odmora na havajskom otoku Maui, zahuktala na društvenim mrežama, pokušala je zaustaviti glasine.

image
Lucy Nicholson/Afp

"Samo da pojasnim, moja tetovaža nije imala nikakve veze s bivšim u prošlosti! Jednostavno sam to učinila jer sam to željela!", objavila je. Problem je u tome što je, navodno, objava o tetovaži došla u kompletu s njenom starom, u međuvremenu izbrisanom fotografijom s Justinom Timberlakeom dok su bili u vezi.

U novoj posljednjoj progovorila je i o tome: "Slika s mojim bivšim je vrijeme u kojem je bilo manje zabune oko toga što znači biti zajedno... Tako je kako je”.

Znači li to da se u njezinom braku s trenerom i glumcem u usponu, Samom Asgharijem, pojavile pukotine? Nije ga ni spomenula u novim objavama, što bi moglo biti znakovito, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 21:14