StoryEditorOCM
TV&RealityOD JESENI

Zaokret u karijeri! Nives Celzijus postala voditeljica novog regionalnog showa, živjet će na relaciji Zagreb-Beograd

Piše I. P.
19. svibnja 2024. - 16:25

Osim što se bavi pjevanjem, pisanjem i glumom, Nives Celzijus uskoro će postati i - voditeljica! Od ove jeseni gledat ćemo je kao glavnu domaćicu novog regionalnog reality showa ‘Imanje‘ koji će se emitirati na Hype televiziji i njenim digitalnim platformama. Početak emitiranja predviđen je za 7. rujna.

Prijave za show upravo su u tijeku, a iz produkcije najavljuju kako se radi o dosad neviđenom projektu na našim prostorima koji će pomaknuti granice i u kojem će kandidati iz cijele regije živjeti na seoskom imanju u srpskim Lisovićima te se boriti za izdašnu novčanu nagradu od pola milijuna eura.

Iako je trenutno u lošem stanju, imanje će biti temeljito renovirano i dovedeno do zavidnog nivoa prije početka emitiranja rijalitija.

Nives Celzijus u voditeljskoj ulozi pridružit će se dobro poznato reality lice, riječ je o Dejanu Dragojeviću.

image

Nives Celzijus i Dejan Dragojević

Hype Tv

- Ovaj projekt će transformirati živote. Mnoge poznate osobe već su spavale na tom imanju, a netko veoma intrigantan boravit će ovdje od jeseni - otkrio je Dejan, čija će voditeljska kolegica Nives Celzijus zbog novog poslovnog angažmana živjeti na relaciji Zagreb-Beograd.

- Iza sebe imam odličan tim. To su iskusni ljudi, profesionalci i naviknut sam da osluškujem njihove ideje. Složili smo se da je Dejan odličan izbor, a Nives je došla kao nešto sasvim neočekivano u javnosti - izjavio je vlasnik Hype televizije Saša Mirković i dodao kako je angažman Nives Celzijus izazvao veliku euforiju na društvenim mrežama.

"Jedva čekam nešto bolje od Zadruge", "Svaka čast", "Samo jako", "Bravo za ekipu, Dejan i Nives će biti sjajan spoj", samo su neki od komentara, a Nives su na ovom angažmanu na Instagramu čestitale i neke poznate osobe poput Minee i Dalibora Petka.

- Dejan i ona će nesumnjivo biti odličan tandem budući da su komunikativni, iskusni sa ovom vrstom forme i sličnog karaktera. Vjerujem da će se njih dvoje odlično snaći i da će gledatelje profesionalno voditi kroz sve aktualnosti s imanja u Lisovićima. Kad je Nives dobila moju ponudu, bila je oduševljena. Osim medijske pažnje koju obožava, odmah je prihvatila angažman i zbog toga što joj je to izazov kakav se ne odbija - rekao je Mirković koji je nedavno otkrio da je kupio imanje u Lisovićima, mjestu na kojem se nekad emitirala Farma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 16:26