StoryEditorOCM
TV&Realityna novoj tv

Otkrivamo kako će završiti ‘Zlatni kavez‘! Gledatelje u Turskoj šokirala smrt omiljenog lika: ‘Ne možemo vjerovati...‘

Piše Vinko Paić
17. kolovoza 2023. - 08:30

Sapunica ‘Zlatni kavez‘ koja se od ponedjeljka do petka emitira na Novoj TV postala je najprodavanija serija u Turskoj za inozemno tržište.

Istinita priča o djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u Hrvatskoj dogodovštine Ferita i Sejran prati više od pola milijuna gledatelja.

Fanovi ‘Zlatnog kaveza‘ bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu!

U idućim tjednima na Novoj TV emitirat će se preostale epizode prve sezone serije čija se druga sezona upravo ovih dana počinje snimati u Istanbulu (u Hrvatskoj ćemo na te epizode morati pričekati nekoliko mjeseci, navjerojatnije do Nove godine ili ćemo ih gledati tek idućeg ljeta).

image
Nova TV

U nastavku vam donosimo što će sve dogoditi u ‘Zlatnom kavezu‘ do kraja prve sezone.

OPREZ SPOILERS! AKO NE ŽELITE ZNATI NEMOJTE DALJE ČITATI!

Abidin doznaje da će se Suna udati za Safeta. Uzima pištolj i želi se ubiti, ali pronalazi ga Ferit i obojica dolaze na svadbu prerušeni u konobare. Ferit pruža Sejran ruku s kojom se upravo razveo i pita je želi li pobjeći s njim. Ona mu s osmijehom i sva sretna pruža ruku pomirenja, a s njima pobjegnu i Suna i Abidin.

Safet aga sa sinovima dolazi u vilu Korhanovih i naređuje da nitko ne može izaći dok se djevojke ne pronađu, jer osim što se Suna treba udati za njegovog unuka, ista sudbina čeka i Sejran kojoj je namijenjen njegov drugi unuk Tarik.

Ferit pronađe mjesto iz djetinjstva na kojem je dolazio s bratom na kampiranje i tu svi prenoće i naprave šatore.

image
Nova TV

Gulgun uhvati Orhana i Ifakat u prisnom odnosu i shvati da je cijeli brak živjela u laži potiskivajući pravu istinu.

Fuat shvati gdje se Ferit nalazi te s Asuman pod izlikom da je bolesna izlazi iz vile. Uzme u banci novac i donosi ga Feritu da pobjegne sa Sejran. Pozdravi se s bratom, međutim na povratku u vilu u njegov se auto zabije kamion. Fuat pogine u prometnoj nesreći, Asuman ostane živa.

Ferit i Sejran dolaze u bolnicu upravo kad liječnici izlaze iz sale i svima govore da Fuat nije preživio. Svi osim Gulgun u obitelji Korhan smatraju Sejran i Ferita krivcima za Fuatovu smrt i zovu ih ubojicama.

Halis aga ne može sebi oprostiti što je njegov posljednji susret s Fuatom bila svađa tijekom koje mu je rekao da je uvijek bio ljubomoran na Ferita.

Nakon sahrane Kazim na prevaru odvodi Sunu i tetku Hatidže u vilu Safet age gdje Sunu uda za njegovog unuka Safeta.

image
Nova TV

Sejran se tijekom noći iskrada iz stana i dolazi u vilu Kohranovih te preko krova ulazi u sobu Ferita gdje ga tješi. Oni provode noć skupa i prvi put otkako se znaju spavaju. U jednom ih trenutku na prozoru ugleda Pelin koja ih oda pa ujutro Kazim bijesan dolazi po Sejran i rastavlja je od Ferita. Odvodi je u vilu Safet age i predaje njegovom sinu Tariku, psihičkom bolesniku.

Ferit govori Pelin da je među njima gotovo, ona pokuša samoubojstvo, ali je u posljednji trenutak majka spriječi da popije tablete.

Tarik saznaje da je Sejran provela noć s Feritom i da mu je Kazim lagao kako je ona nevina. Dovodi Sejran natrag ocu. Kazim mu priznaje da je znao da je Sejran otišla Feritu, ali ga svjesno lažući uvjerava da nisu spavali. Tarik mu govori da je najbolje da Sejran vrati nazad u Antep.

Tarik razgovara s Orhanom i govori mu da će ubiti Ferita ako se opet približi Sejran.

image
Nova TV

Sejran se nalazi s Feritom i dogovore se da će ujutro pobjeći. Njihov razgovor čuje vozač od Orhana i sve mu prense. Feritov otac ujutro dočeka Sejran ispred zgrade i moli je da se ne nalazi s njim jer se boji da će ga Tarik ubiti, a on i njegova obitelj neće moći podnijeti još jednu smrt.

Pratite hit seriju ‘Zlatni kavez‘? Iznenadit ćete se kad čujete tko je trebao glumiti Ferita, itekako vam je poznat...

Esme opali šamar Kazimu saznavši da je potajno nalazio na kavama s Pelininom majkom.

Ferit čeka Sejran na aerodromu, na istom mjestu gdje ga je ona odgovorila od puta u New York. Jedan dječak donosi mu njeno pismo u kojem mu piše da će ga zauvijek voljeti i nikad neće biti ničija žena, no da se za njegovo dobro moraju rastati. S tetkom Hatidže Sejran odlazi autobusom u Antep dok Ferit ostaje u suzama sam na aerodromu.

Stiže Orhan, a Ferit mu govori da zna kako je on nagovorio Sejran da ne pobjegnu.

image
Nova TV

Halis aga i Orhan odlaze kod Safet age želeći ga upozoriti na ponašanje unuka Tarika. Dolazi i Ferit misleći da su tu sakrili Sejran. Napravi pravu dramu, ali shvati da Sejran nije tu, kad uplakana Suna izađe iz vile u dvorište i to mu kaže. Abidin ne može vjerovati da vidi Sunu i da se udala. Ona kasnije potajno razgovora s Abidinom i ispriča mu se što se udala. Kaže mu da je Sejran u Antepu.

Halis Aga zatvori Ferita u garažu bez hrane i vode želeći da zaboravi Sejran. Abidin ga pušta i kaže mu da je Sejran jedina koju ima u životu, jer ga se osim obitelji sada i on odriče pošto mu nije rekao da se Suna udala.

Ferit stiže u Antep i tajno se sastaje sa Sejran koja je pod stalnim nadzorom Tarika. Odluće pobjeći tijekom noći.

Za to vrijeme Pelin šeće s majkom uz Bospor. Otrgne joj se iz ruke i sve upućuje na to da se bacila u more jer se vidi komad odjeće kako pluta na mjestu gdje se vjeruje da je skočila i ubila se.

Halis agu pronalaze u sobi onesviještenog kako u ruci drži sliku Ferita i Sejran s njihovog vjenčanja.

Esme s velikim kuhinjskim nožem stoji iznad Kazima koji spava i želi mu probosti vrat.

Ferit i Sejran bježe, no vidi ih Tarik koji Ferita upuca u leđa.

Ferit leži krvav na ulici dok ga uplakana Sejran grli. U jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

KRAJ PRVE SEZONE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. ožujak 2024 22:38