StoryEditorOCM
TV&Realitytvorničke postavke

Povezivali su je s Gvardiolom, a sad uživa u tajnoj ljubavi. Otkrila je što je sve učinila da se vrati prirodnom izgledu

Piše Ivana Prgomet
23. listopada 2023. - 11:33

Zvijezda showova "Gospodin Savršeni""Brak na prvu" odustala je od "napumpanog" izgleda. Sad joj se više sviđa prirodniji look, a i sama kaže da previše umjetno više nije u modi. 

- Pratim svjetske trendove. Vidjela sam da se Pamela Anderson pojavila na Tjednu mode u Parizu bez šminke. Apsolutno podržavam to. Svi koji me bolje poznaju znaju da nemam problema s izlaženjem u javnost bez make upa. Privatno se jedva šminkam. Stavljam make up jedino kad nastupam. Uostalom mom dečku sam najljepša bez šminke - kaže nam pjevačica Olivera Matijević. Zatajila je tko joj je dečko, odnosno više ne želi javno pričati o tome. 

- Ljubavni život je najbolje pustiti na miru. Uživam u ljubavi, samo to mogu reći - kaže nam Olivera koju su povezivali s Joškom Gvardiolom, o čemu danas nerado govori.

No o estetskim zahvatima vrlo rado priča. Dapače, smatra da to ne bi trebala biti tabu tema u današnje doba. 

- Bezveze mi je kad cure kriju da su bile na estetskim zahvatima. To se vidi iz aviona. Danas i dečki idu na estetske zahvate. To mi pak nije privlačno. Osobno nisam bila na estetskim operacijama poput povećanja grudiju i stražnjice, no povećavala sam usta, stavljala filere u obraze i botoks u čelo i to mi je sasvim ok. Danas je staviti filere kao otići po kruh u pekaru.

image

Olivera Matijević nakon vađenja hijalurona iz usta

Privatni Album

Svatko tko se želi uljepšati apsolutno ga podržavam u tome. Što se tiče operacija smatram da ih treba raditi samo u granicama normale. Kad vidim da djevojke stavljaju silikone do te mjere da nose grudnjak broj šest ili sedam to mi nije lijepo. Najgore mi je kad cura kaže ‘nisam ništa radila na sebi‘, a vidi se iz aviona. Ne shvaćam potrebu laganja. Svi imamo oči - govori Olivera. 

Nedavno je bila kod svoje doktorice Ane Bekić na "remontu" zbog koje je potegla iz Zadra u Dubrovnik. Smanjila je usta, "ispeglala" bore na čelu botoksom i riješila se bora "smijalica". Ne nosi više ni umjetne trepavice, a laserski je i "obrisala" preizražene obrve.

- Vratila sam se na tvorničke postavke, haha. Ma ljepša sam si prirodnija i to mi svi kažu. Imala sam četiri mililitra hijalurona u usnama, sad imam jedan ako. Samo vađenje hijalurona iz usta bilo je pomalo bolno moram priznati, no preživjela sam. U usta se stavi injekcija s tekućinom koja razgrađuje hijaluron, a sam taj poroces traje desetak dana. No normalno sam jela i pila za to vrijeme. Nakon dva mjeseca otišla sam samo popraviti rub usana i sad sam si super. Puno cura mi se javilo i prokomeniralo kako im se sviđa moj prirodniji look - zaključlila je Olivera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:08