StoryEditorOCM
TV&Realitypaula i marco

Nezadovoljni gledatelji ‘napali‘ pobjednike showa ‘Ples sa zvijezdama‘: ‘Ovo je namješteno kao i uvijek...‘

Piše SCENA SD
22. svibnja 2023. - 12:22

Influencer Marco Cuccurin i njegova mentorica Paula Tonković pobjednici su ovogodišnje sezone showa ‘Ples sa zvijezdama‘. U finalu su pobijedili druga dva para - Dariju Lorenci Flatz i Ivana Jarneca te Franu Ridjana i Gabrielu Pilić.

I dok neki smatraju da su zasluženo pobijedili, dio gledatelja smatra da je show namješten i da nisu trebali pobijediti, piše Jutarnji list

"Nepravda i namještanje pobjednika kao i uvijek", glasio je jedan od komentara.

"Namješteno k‘o i sve", dodao je drugi gledatelj.

image
Neja Markicevic/Cropix

"I nije neko iznenađenje. Od početka se to znalo s tim da je osvojio i ‘Zvijezde pjevaju‘. Ima veliku platformu i normalno i očekivano je da će osvojiti dosta glasova publike. Da se razumijemo, Marko mi je predrag dečko i mislim da odlično pleše, samo eto, nije da je bilo neočekivano", dodala je jedna gledateljica.

"Bili su jako dobri, ali ne za pobjedu, Frano najrealniji pobjednik, ali na neke stvari, koje se guraju već odavno, se nažalost ne može utjecati", dodala je jedna gledateljica.

image
Neja Markicevic/Cropix

Tu su bili i oni koji smatraju da je pobjeda zaslužena.

"Konačno Paula, stvarno je zaslužila, kao i Marko", glasio je jedan od komentara.

"Svi su bili jako dobri večeras, ali Marco i Paula su bili moji favoriti od početka, Marko je hodajuća pozitiva i talentiran performer, a Paula uz Gabi najbolja mentorica", glasio je drugi.

image
Neja Markicevic/Cropix

"Čestitam pobjednicima, a posebno Pauli koja je vrhunski mentor. Žao mi je da opet nemamo žensku zvijezdu pobjednika, žao mi je i Ivana kojeg sam još prošle godine ono kratko prepoznala kao vrhunskog mentora. Žao mi je i Gabi i Frana i svih glupih komentara da ih Nova gura. Teško je bilo danas odlučiti, gledatelji su bili presudni, a flop od Nove što dijaspora nije mogla glasati", smatra jedna gledateljica.

"Bravo, čestitke. Favoriti od početka, odlična kemija, prije svega ljubav i prijateljstvo. Skroz zasluženo", glasio je jedan komentar.

"Po meni su sva tri para bila izvrsna, vjerujem da je svaki par imao puno glasača i da su u finalu presudile zaista nijanse", zaključila je jedna gledateljica, piše Jutarnji list

"Sva tri para u finalu su odlična, i kao ljudi i kao plesači. Bravo", zaključuje gledateljica.

image
Neja Markicevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:18