StoryEditorOCM
TV&RealityHIT SERIJA

Jeste li zapazili mladu Susen u ‘Snazi obitelji‘? Lizge Cömert svoju debitantsku ulogu duguje upravo ovoj seriji

Piše SCENA SD
14. ožujka 2023. - 10:49

Turska ljepotica Lizge Cömert mlada je glumica koja je u seriji "Snaga obitelji" na NOVA TV-u utjelovila Susen. Slavu je stekla upravo zahvaljujući ovoj ulozi, s obzirom na to da joj je to bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu.

Pa ipak, Lizge se pred kamerama odlično snašla, portretiravši lik mlade djevojke koja nema zdrav odnos s roditeljima pa trunke ljubavi traži na svim drugim mjestima. Susen je vrlo emotivna i uvijek čini sve što je u njezinoj moći ne bi li ljudima do kojih joj je stalo bilo bolje.

Nažalost, spletom nesretnih okolnosti u više se navrata suočila se s teškim životnim situacijama. Zbog toga se često bori sama sa sobom jer želi sve priznati, no svjesna je da neke istine mogu donijeti više boli i razdora negoli pomoći.

Upravo zbog toga pomalo je teško povjerovati da Lizge do prije dvije godine nije imala nikakvog iskustva s većim televizijskim projektima. U svakom slučaju, čini se da se s kolegama sa seta jako dobro slaže, kao i da je publika prepoznala njezin glumački talent. Tomu u prilog govori i činjenica da je na svom Instagram profilu u kratkom vremenu skupila veliki broj pratitelja, iako općenito baš i ne koristi društvene mreže.

Tko je Lizge Comert?

Turska glumica Lizge Comert rođena je u İzmiru. Tamo je završila osnovnoškolsko obrazovanje. Danas glumica nastavlja sveučilišno obrazovanje na Sveučilištu Özyeğin u Istanbulu. Studira na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta Özyeğin. Istodobno, perspektivna turska glumica nastavlja studirati glumu u agenciji Ali Sabuncugil.

Lizge Comert visoka je 1,70 metara i ima 54 kilograma. Što se tiče horoskopskog znaka glumice, Lizge Comert je Vaga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 23:16