StoryEditorOCM
TV&RealitySVE SE ZNA

Jeste li nestrpljivo čekali nastavak emitiranja ‘Zlatnog kaveza‘? Donosimo datum, ali i najavu još jednog turskog hita

Piše SCENA SD
25. svibnja 2024. - 10:48

Od utorka, 4. lipnja na Novu TV vraćaju se turske serije. Serija ‘‘Zlatni kavez‘‘, koja je oduševila gledatelje, sada dolazi s novim, još napetijim nastavcima, a gledatelji će imati priliku pratiti i novu seriju ‘‘Divlje srce‘‘, koja je ostvarila uspjeh u brojnim zemljama emitiranja. 

image

Serija "Zlatni kavez"

Nova Tv Press/
image

Serija "Zlatni kavez"

Nova Tv Press/

Priča o Sejran i Feritu, čija ljubav prolazi kroz mnoge izazove i prepreke, nastavlja se s još više drame i emocija. Njihova složena ljubavna priča, isprepletena intrigama i neočekivanim preokretima, nastavit će držati gledatelje prikovanima za ekrane. Sejran i Ferit suočavaju se s novim izazovima koji će testirati granice njihove ljubavi i odanosti, dok se oko njih raspliću mreže spletki i tajni.

image

Serija "Zlatni kavez"

Nova Tv Press/

Uz povratak "Zlatnog kaveza", Nova TV donosi i potpuno novu seriju "Divlje srce". U glavnoj ulozi je Halit Özgür Sari, glumac za kojeg se otimaju produkcijske kuće, a kojeg hrvatska publika već poznaje iz serije "Snaga obitelji". Ova drama prati priču o mladiću Jamanu koji se bori za opstanak na ulici. Njegova nevjerojatna priča o hrabrosti, prijateljstvu i borbi za bolje sutra, kao i  odlučnost i snaga da prevlada životne nedaće, zasigurno će osvojiti srca gledatelja.

image

Serija "Divlje srce"

Nova Tv Press/
image

Serija "Divlje srce"

image

Serija "Divlje srce"

Nova Tv Press/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 10:49