StoryEditorOCM
TV&RealityDOKUMENTARAC

Druga sezona serije ‘Ja sam Georgina‘ od danas na Netflixu; otkrivaju se detalji obitelji Cristiana Ronalda

Piše SCENA SD
24. ožujka 2023. - 11:44

Svi koji su odgledali prvu sezonu Netflixove dokumentarne serije "Ja sam Georgina", koja prati Georginu Rodriguez, manekenku i djevojku Cristiana Ronalda, obradovali su se najavi za drugu sezonu koja danas izlazi.

Georgina, manekenka i influencerica iz Argentine, radila je u prodavaonici Gucci u Madridu do trenutka kada je upoznala slavnog nogometaša koji joj je promijenio život. 

Njih dvoje imaju troje djece zajedno, a odgajaju i još troje iz Ronaldove prošlosti. Rodriguez je postala poznata kao žena  nogometne superzvijezde, ali se iza toga skriva puno više. 

U drugoj sezoni upoznajemo Georginu Rodriguez kakvu je još nismo vidjeli - kako prolazi kroz najteže trenutke svog života. 

Cristiano Ronaldo i Georgina su u travnju 2022. godine, tijekom poroda, izgubili dijete. U ovoj sezoni vidjeti ćemo kako se cijela obitelj Ronaldo nosila s ovom tragedijom. 

Armija obožavatelja ispisala je već komentare na najavu nove sezone:

"Na primjer, naučio sam neke stvari iz ove emisije - ljubav i briga koju ona daje svojoj obitelji i svom domu stvarno me inspiriraju, njezin stil, njezin stav, njezin način razmišljanja stvarno me motiviraju, njezin stil života koji ona prikazivanje je također vrlo inspirativno, vrijedno borbe, vrijedno nastojanja... dakle - nije dosadno sranje, samo razmetanje - stvarno ima neke duboke vrijedne lekcije za neke ljude... ako ti ne trebaš te lekcije ne znači da je emisija loša, jednostavno nije za tebe i ok je", napisao je jedan pratitelj.

image

Georgina Rodriguez

Tiziana Fabi/Afp
image

Georgina Rodriguez

Valerie Macon/Afp

"Ona je zapravo slatka, unatoč svom raskošnom životu. Ona je tako divna mama, možete je vidjeti kako blista u prvoj sezoni", kaže drugi.

"U početku kad sam čuo za ovu seriju rekao sam "OMG zašto nam treba emisija o tome kako živi bogata žena", ali ispala je stvarno zanimljiva i ljupka jer unatoč svom novcu i raskoši, na kraju dana, Georgina je divna majka s prekrasnom obitelji za koju se mora brinuti. Ona dijeli svoje strasti i svoje osobne priče i interese i čini se kao ljupka žena s kojom se može biti", piše treći.

image

Georgina Rodriguez

Valerie Macon/Afp
image

Georgina Rodriguez

Ronda Churchill/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 02:03