StoryEditorOCM
TV&Realityfavorit eurosonga

Baby Lasagna stiže na Porin u ulozi prezentera: ‘Osjećam malu tremu...‘

Piše Scena SD
22. ožujka 2024. - 08:30

Predstojeći vikend u znaku je glazbene nagrade Porin, a naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Baby Lasagna gostovat će kao prezenter.

Ovaj samozatajni glazbenik iz Umaga od samog početka osvojio je simpatije velikog broja kolega glazbenika s kojima će u subotu sudjelovati u atraktivnom show programu.

- U nadolazećem vikendu kročit ću na pozornice koje sam dosad gledao samo na malim ekranima. Upravo zato, osjećam malu tremu koju ipak zasjenjuje osjećaj časti. Sretan sam što ću u ulozi prezentera biti dio glazbene nagrade Porin - izjavio je Baby Lasagna.

S kim će prezentirati i komu će uručiti nagradu Porin, publika će moći pratiti u subotu, u izravnome prijenosu od 20:15h na Prvome programu Hrvatske televizije.

Nakon uzbudljivog vikenda u Hrvatskoj, Baby Lasagnu očekuju i nastupi pred eurovizijskim fanovima i sve brojnijom međunarodnom publikom, pred kojima će se predstaviti na eurovizijskim zagrijavanjima u Madridu i Londonu.

Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u Švedskoj u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, a trenutno stanje na kladionicama hrvatskom predstavniku zasad predviđa prvo mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:00