StoryEditorOCM

Alen Bičević pobjednik osme sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘: Oduševio je transformacijom u Hanku Paldum

Piše SCENA SD
26. svibnja 2024. - 23:12

Nakon 12 epizoda i ukupno 96 nevjerojatnih transformacija, ove nedjelje smo u finalnoj epizodi plesno-glazbenog spektakla "Tvoje lice zvuči poznato" dobili pobjednika: to je Alen Bičević.

- Hanka je netko tko se sluša u mojoj kući i kad odeš u veliki grad trbuhom za kruhom ne postoji jedan dan da ti ne nedostaju obitelj i rodni kraj, pa mislim da je ova pjesma za mog tatu - poručio je Alen kojemu je žiri nakon nastupa uputio brojne pohvale.

Žiri je odlučio dati posebnu nagradu Lucianu Plazibatu jer Luciano možda nije bio najbolji po zbroju bodova, ali je definitivno donio jednu veselu i pozitivnu energiju u show! Luciano je dobio nagradu za najsimpatičnijeg kandidata ove sezone jer je svojim osmijeh uveseljavao sve. 

Evo kako je tekla finalna epizoda:

ALEN BIČEVIĆ
Nakon 12 briljantnih transformacija i tri pobjede, Alen se odlučio za jednu posebnu imitaciju u posljednjoj epizodi ove sezone showa „Tvoje lice zvuči poznato“. Odabrao je jednu i jednu kraljicu sevdaha – Hanku Paldum. Međutim, imao je jednu problematiku, a to je prehlada. Ali Alen ne bi bio Alen da ga je to omelo. „Meni kad tijelo prestane funkcionirati, onda duša pjeva“, izjavio je i posvetio ovu izvedbu svojem ocu. Malo je reći da je oduševio i u potpunosti postao Hanka Paldum!

image

Alen Bičević

Nova Tv Press/

ANTONIA DORA

Antonia Dora ponosna je na sve svoje transformacije i kaže da se zaista zabavila jer je doživjela u potpunosti različite imitacije. Međutim, izdvojila bi Edith Piaf kao najdražu transformaciju. Za veliko finale odabrala je dvostruku eurovizijsku pobjednicu Loreen. „Jako veliki izazov na koji sam skroz spremna“, izjavila je Antonia Dora, a otpjevala je pjesmu „Tattoo“ jer je ostala oduševljena tom izvedbom i pjesmom. Moramo reći da smo na prvu ostali zabezeknuti jer smo mislili da je Loreen zaista došla u studio TLZP-a!

image

Antonia Dora Pleško

Nova Tv Press/

TOMISLAV MARIĆ TOMA
Tomislav Marić ToMa u svojoj je najavi posljednjeg nastupa dao dva traga – Norveška i 1985. Kada te dvije informacije spojite, dobit ćete glazbeni sastav a-ha i pjesmu „Take On Me“. Upravo je tu pjesmu ToMa odabrao za finale osme sezone showa „Tvoje lice zvuči poznato“. Kaže da se zapravo sa svim svojim dosadašnjim transformacijama pripremao za ovu ulogu. „Ajme, ToMa, vratio si me u djetinjstvo, vratio si me u mladost“, to je ToMa želio čuti od Minee za ovu izvedbu te ju je posvetio samo njoj. Bome ju je vratio u mlade dane, ali i pokazao da je zasluženo ušao u finale!

image

Tomislav Marić ToMa

Nova Tv Press/

MARIJA KOLB

Iako nije vjerovala da će postati finalistica, Marija je zahvaljujući svim temeljitim istraživanjima i genijalnim transformacijama uspjela izboriti svoje mjesto u finalu. Što se tiče njezine posljednje izvedbe, Ivana je na probi izjavila da je to „savršena pjesma za finale“. Marija je odlučila otpjevati svevremenski hit „Kad nema ljubavi“ pjevača Ilana Kabilje. Zanimljivo je da se Marija za finale odlučila za mušku transformaciju, ali je to posve u njezinom stilu. Vidi se da je do zadnjeg takta uživala u ovome, a uživali smo i mi jer je napravila zabavu za pamćenje!

image

Marija Kolb

Nova Tv Press/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 09:53