StoryEditorOCM
Šuška seNEŠTO NE ŠTIMA

Kruže bizarne teorije zavjere: Britney je mrtva, a glumi je mlada djevojka koja na licu ima filter, pogledajte dokaze

Piše SCENA SD
8. svibnja 2023. - 14:09

Britney Spears jedna je od najvećih pop zvijezda u proteklih 25 godina. Međutim, njen uspon nije bio bez izazova. Suočila se s intenzivnim paparazzo napadima i često je kritizirana zbog svog javnog ponašanja, uključujući njezine odnose s drugim slavnim osobama i njezinu borbu s ovisnošću. Naime, 2007. je doživjela slom, koji je uključivao brijanje glave i napad na paparazza kišobranom, piše Jutarnji list.

Godinama nakon njenog sloma, Britney Spears je stavljena pod skrbništvo, pravni aranžman koji drugoj osobi ili entitetu daje kontrolu nad financijskim i osobnim poslovima pojedinca. U slučaju Britney Spears, njezin otac, Jamie Spears, imenovan je njezinim skrbnikom i od tada ima kontrolu nad njezinim financijama i osobnim odlukama. Konzervatorstvo je izvor kontroverzi i zabrinutosti za mnoge obožavatelje Britney Spears, koji vjeruju da se prema njoj nepravedno postupa i da su joj povrijeđena prava. Posljednjih je godina pokret "Free Britney" dobio na popularnosti, a pristaše navedenog pokreta pozivaju da se prekine tzv. "skrbništvo" i da se Britney Spears dopusti da živi život kako želi.

Naime, u studenom 2021. konačno je oslobođena svog nadzorništva, no postoji teorija zavjere da Britney koju smo viđali u posljednje vrijeme zapravo nije ona.

Viralni TikTok koji se dijeli na više platformi društvenih medija i prikazuje snimak Britneynog plesa koji se čini vrlo sumnjivim.

- Ovo nije Britney - rekla je TikTokerica @catvalles7.

- Netko je koristio filter da izgleda kao ona i ja ću to dokazati - dodao je korisnik.

Navedena je TikTokerica usporila video i istaknula jedan djelić sekunde koji je vrlo lako propustiti: dok Britney spušta ruke iznad glave, filter na njezinom licu na trenutak nestaje. Kada se video pauzira, njezine su obrve i oči drugačije od onoga kako izgleda prava Britney. Djevojka je plavooka i izgleda puno mlađe od Britney koja trenutno ima 41 godinu.

- Ovo je plavooka osoba s filterom Britney. Vrlo je brzo i lako promašiti, ali ja sam uhvatio to - napisala je.

Iako ovo zvuči kao suluda teorija zavjere, u Hollywoodu postoji toliko mnogo nevjerojatnih teorija zavjere koje uključuju slavne osobe da je teško ne biti barem zaintrigiran tom idejom.

@catspills DEEP FAKE- research it. If you don‘t believe it, screen record videos from her page & slow them down frame by frame. several of her tats are there 1 min and gone the next #deepfake #ripbritney #britneyspears #proof #disappear #mkultra #hollyweird #wheresbritney #wheresbritneyspears #caughtoncamera #caughtredhanded #deepfakes #britneyarmy #britneysnotfree #findbritneyspears #findbritney ♬ original sound - Cat Valles

Mnogi su se u komentarima složili, a čak su rekli da se već dugo nisu osjećali kao da je ovo prava Britney.

- Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa - rekla je jedna osoba u komentarima.

Doduše, ovo nije jedini dokaz koji @catvalles7 ima. Izvukla je mnogo video snimaka Britney na svom Instagramu kako pleše u svojoj kući, ističući da Britneyine tetovaže nestaju u jednom kadru, ali se odjednom pojavljuju u sljedećem kadru istog videa. Teorija je da netko glumi Britney i da se koristi tzv. "Deepfake tehnologija" kako bi ta osoba izgledala baš kao Britney, zbog čega dolazi do smetnji u kojima tetovaže odjednom nestaju i ponovno se pojavljuju, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 06:16