StoryEditorOCM
Šuška seTUGA U OBITELJI

Anastasija Ražnatović nakon gubitka bebe napušta nogometaša Nemanju i vraća se u Beograd; Ceca sva u crnom na snimanju

Piše SCENA SD
31. svibnja 2023. - 13:23

Anastasija Ražnatović se vraća u Beograd nakon gubitka djeteta. Naime, kako piše Blic u ovim teškim trenucima želi biti s obitelji.

Pjevačica Anastasija Ražnatović i nogometaš Nemanja Gudelj nedavno su podijelili vijest da će uskoro postati roditelji i da pjevačica čeka djevojčicu, međutim, nažalost došlo je do prekida trudnoće, o čemu je on javnost obavijestio putem Instagrama.

- Budući da prolazi kroz jako teško razdoblje, želi malo vremena provesti s obitelji. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da joj se srede papiri potrebni za život u Španjolskoj. Sad kad je gotovo, može doći kući kad god poželi. Treba joj mir pa je ugasila svoj Instagram profil i povukla se iz javnosti. Nemanja je sve vrijeme uz nju i on joj je najveća podrška - kaže upućeni izvor.

Podsjetimo, jučer se nogometaš Nemanja Gudelj oglasio  na Instagramu i podijelio tužnu vijest sa svojim pratiteljima.

- Podijelili smo s vama lijepe vijesti i bili ste uz nas svim srcem, čestitkama i porukama. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo govoriti. Na našu veliku žalost, Anastasia i ja izgubili smo bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali će naša ljubav i ovo pobijediti.

image

Svetlana Ražnatović Ceca
 

Pedja Milosavljevic/Cropix/Cropix

Ceca Ražnatović, majka Anastasije Ražnatović nakon objave je vidno utučena i odjevena cijela u crno, stigla na snimanje "Zvezda Granda". Nije htjela davati izjave novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 18:07