Scena Showbizz

'OĆE, NEĆE' SE NASTAVLJA

'Neće ga ni nova plavuša!', 'Dosadio je i Bogu, cmizdro!', 'To je po zadatku, nitko ne smije znati': evo kako je u javnosti odjeknula vijest da Antonio napušta BB kuću

'OĆE, NEĆE' SE NASTAVLJA

Čim je RTL Televizija na svojoj Facebook stranici objavila kako je novi tjedni zadatak ''BB elita'' najteže pao Antoniju Benčaku, koji je od Big Brothera tražio da napusti kuću, pratitelji reality showa raspalili su s komentarima i svojim viđenjem "uzroka i posljedica".

"Želim napustiti kuću. Imam više razloga. Izmoren sam psihički i fizički. I ti meni daješ onu splačinu za jesti koju ne mogu očima vidjeti!“ - ustvrdio je Antonio u BB ispovjedaonici. Big Brother mu je dao 24 sata za donošenje konačne odluke."Aj hvala Bogu više... Naporan je... Ni dijete od 3 godine se ne ponaša i ne cmizdri kao on..." - ustvrdila je gledateljica.

"Šta se i u novu plavušu zaljubio, pa ga ni ona neće? ... A jadaaan.." - ovako je razlog vidjela druga.

"Po koji put? Cmizdroooo" - nije birao riječi treći.

"Nakon dva sata će opet htjeti ostati. Dosadan je." - ustvrdila je još jedna gledateljica.

"Bilo bi mi drago baš da konačno izađe!" - zaželjela je druga i mnogi su s s njom složili.

No jedna je pratiteljica showa željela pokazati da je bolje informirana ili tek "ubaciti bubu u uho" drugima, pa je navela sljedeće:

"Mrzitelje ili čak fanove Antonija obavještavam da mu je BB dao zadatak da napusti kuću u roku od 4 sata, ne smije nitko znati osim Karle. Seli u tajnu kuću".
Je li tomu tako, oni kojima je išta od svega navedenog važno, saznat će večeras. 

Naslovnica Showbizz