Scena Showbizz

Diže prašinu

Seksi supruga Mirka Alilovića otkrila svoje rituale prije utakmica

Diže prašinu

Složit će se svi, supruge i djevojke naših rukometaša stvarno su zgodne. Poklopile su sve nogometaške žene koje znamo, a koje su godinama slovile za najatraktivnije. Ipak se radi većinom o manekenkama, jer neki stereotipovi živjet će vječno.

Rukometaške drage šarolikih su pak zanimanja, nisu sve modeli, ali su zgodne, pa kao da i jesu. Najseksi je Alilovićeva Iva, koja je uz to prava vatrena navijačica, temperamentna i svojeglava, pa je nedavno svoj brak opisala kao vještu igru svađanja i mirenja.
"Smatram da je za zdrav i sretan brak potrebna kvalitetna svađa. Pokušavam je prakticirati obavezno jednom mjesečno, a ako se dogodi da taj mjesec nema materijala za svađu, ja se kao pravo žensko potrudim smisliti razlog i, moram priznati, dosta sam uspješna u tome…", priznala je Alilović.

Tko su žene rukometaša? Samozatajne ljepotice u svoje su se 'kauboje' zaljubile još u srednjoj školi

Na društenim mrežama žari i pali provokativnim selfijima, a u fotografije često uključi i muža. Svojeglava i sa stavom, Iva za sebe kaže da voli 'dizati prašinu', pa ne sumnjamo da je sinoć bila jedna od glasnijih na tribinama.

‘Pomolit ću se i popiti tabletu za smirenje’, rekla je za Story.hr na upit kako će se pripremiti za susret sa Srbijom. Svatko ima svoj ritual, a ovaj Ivin 'pali' već neko vrijeme, pa ga se ne odriče.

 

Naslovnica Showbizz