Scena Showbizz

Ljubav najveća

Sve mršavija razmažena Lucija iz 'Života na vagi' pokazala novu liniju u kratkoj haljinici, ali i zgodnog dečka: Bez njega ništa!

Ljubav najveća

Tijekom boravka u showu 'Život na vagi' Lucija Šarić tvrdila je kako njoj nikada neće biti problem smršaviti jer ima dovoljno novca kako bi platila osobnog trenera. Gledatelji su je prozvali 'razmaženom bogatašicom', ne samo zbog ovakvih izjava, nego zato što je ponašanjem itekako opravdala nadimak.

U kratko vrijeme uspjela je iziritirati cjelokupnu hrvatsku javnost i ispasti iz natjecanja, ali vratila se, jača no ikad, na društvenim mrežama, ako je ikada i izbivala.

Otkad je napustila show izgubila je dovoljan broj kilograma (oko 25) da ponosito pozira na Instagramu i očita svim 'hejterima' lekciju. Nove porcije samodopadnih fotografija pristižu svaki dan, a moramo priznati da Lucija uistinu izgleda sve bolje i - tanje.


Očito joj je njen osobni trener bio od pomoći, jer posljednja objava ukazuje na dodatan gubitak kilograma, a još je nešto zaintrigiralo pratitelje ove bogatašice.

Pokazala je tako Lucija i zgodnoga dečka, za kojega je od samoga početka govorila kako joj predstavlja najveću podršku u životu i u gubitku viška kilograma.

 

❤️❤️ ❤️

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on


'Bez njega ništa', naglasila je uz nekoliko objava, a kako je dotični Adam Brnadić jedan od najčešćih 'gostiju' u njenim objavama, pretpostavljamo kako je ljubav još uvijek jaka i poticajna.

Naslovnica Showbizz