Scena Showbizz

HEDONIST SE OPUSTIO

Paško Karlo se u show vratio očaran svojim pirom, što se vidjelo na vagi: premda je tvrdio da je trčao i jeo samo salatu i ribu, na kraju je 'krešija' 1,6 kila!

HEDONIST SE OPUSTIO

Splićanin Paško Karlo, čije je bajkovito vjenčanje u Vili Dalmaciji s emocijama ispratilo gledateljstvo showa "Život na vagi", čini se se ipak nije uspio toliko obuzdati tijekom slavljeničkog vikenda u rodnom gradu, koliko je trenerima prije odlaska obećao.

Kad se smršavjeli Paško Karlo pojavio na svom piru u Vili Dalmaciji rodbina je zadržala dah, kad je zagrlio svoju Martinu, krenule su suze

No budući je čovjek doma došao da bi se oženio, svako hedonističko popuštanje i opuštanje apsolutno je razumljivo, no evo kako su se stvari odvile.

Paško je ustvrdio da je jutro prije svadbe trčao, te da je jeo samo salatu i ribu. Ipak, kad je nastupio trenutak istine i kad se trebalo stati na vagu, vaga je pokazala da je splitski mladoženja "peškao" 1,6 kilograma!

Budući je izjavio i kako bi rado napustio show, jer ga doma čekaju obaveze, a s dobivenim kilogramima se popeo iznad tzv. "žute linije", moguće da je "postpirski" tjedan za Paška Karla ujedno bio i posljednji u natjecanju... 

Naslovnica Showbizz