Scena Showbizz

'ŽIVOT NA VAGI'

Splićanin Paško Karlo u međuvremenu se oženio, ali večeras će se otkriti reakcija buduće supruge kad ga je srela nakon šezdeset dana 'tesanja kilograma'

'ŽIVOT NA VAGI'

U večerašnjem izdanju RTL-ovog dokumentarnog showa "Život na vagi" plavi će tim morati izbaciti jednog svog člana, a za razliku od prije, kandidati su odlučili biti iskreni za vrijeme eliminacija.

Ta odluka, kako se saznaje u produkciji showa, neće svima dobro sjesti, pa će se povući teme tko je najveći taktičar u kući, a tko najveća dobrica i naivac.Došlo je i vrijeme da se Paško Karlo zaputi u rodni Split, gdje će ga čekati - vlastito vjenčanje! Kandidati će mu pripremiti veliko iznenađenje, pa će nekadašnjem juniorskom prvaku Hrvatske u prsnom plivanju zaiskriti suza u oku!

Paško se u međuvremenu oženio zubaricom Martinom, budući se show snimao ranije, ali pratitelji će zacijelo sa znatiželjom pogledati moment kako su reagirali njegova buduća supruga, zbog koje se odlučio prijaviti u show, kao i obitelj, kad su ga ugledali uživo nakon puna dva mjeseca "tesanja" kilograma.

Paško Karlo, koji je nakon sportskih zaplivao u poduzetničkim vodama, s viškom se kilograma, po vlastitom priznanju, borio od 2004. godine. Pašku je početna želja bila izgubiti 50 kilograma, i radi supruge i radi kćerkice, da bi mogao s njom, kako je rekao, "kvalitetnije provoditi vrijeme u igri", a mi smo ga s novom figurom snimili na "Balu jadranaša" u rodnom gradu...

Za one koji ga slučajno ne prepoznaju stoji u gornjem redu, prvi sasvim lijevo...

 

Naslovnica Showbizz