Scena Showbizz

Nije bio drogiran

Dokrajčio ga 'koktel' lijeka za nesanicu i piva? Rezultati obdukcije preminulog pjevača Linkin Parka zbunjujući su do krajnjih granica

Nije bio drogiran

Rezultati obdukcije preminulog frontmena Linkin Parka, Chestera Benningtona, ostavili su javnost zbunjenu kao što je i bila. Pjevač si je život oduzeo sredinom godine, a njegovi su obožavatelji u nevjerici čekali rezultate koji su im trebali, barem u nekoj mjeri, rasvjetliti Chesterovu preranu smrt. Sumnjalo se da je pjevač bio drogiran, a društvene mreže pune su komentara kako ga je zacijelo dokrajčio nekakav ubojiti 'koktel'.

No, obdukcija je pokazala upravo suprotno od onoga što se nagađalo. Chester u vrijeme kada si je oduzeo život objesivši se crnim remenom, nije bio ni pijan ni drogiran.

Točnije, u njegovoj su krvi pronađeni tragovi (nepotvrđeno) droge MDMA, te jako mala količina alkohola. Na noćnome ormariću bile su tablete za spavanje koje je konzumirao te večeri, te prazna boca piva koje su pokazali nalazi, prenosi TMZ.

Je li Chesterovu anksionznost 'potpalila' kombinacija tableta i jednoga jedinoga piva, nije razjašnjeno, ali pjevačeva supruga naknadno je potvrdila njegovu sklonost depresivnim raspoloženjima, kao i prvi pokušaj samoubojstva, 2006. godine.

U Chesterovoj hotelskoj sobi nije pronađeno nikakvo oproštajno pismo.

Naslovnica Showbizz