Scena Showbizz

Otkazao gaže

Marijan Ban neće nastupati iduća tri mjeseca: kratka objava na facebooku zabrinula fanove splitskoga pjevača

Otkazao gaže

Ako je na čije nastupe domaća publika navikla, to su oni Marijana Bana i njegovih Diktatora. Postao je toliko prisutan na pozornicama ovdašnjih klubova da ga se može nazvati i stalnim članom nekih splitskih prostora, a 'operira' Marijan često i duž Dalmacije. 

Ekipa kao da ga se već naslušala i preslušala, ali opet rado dođu podržati svoga omiljenog izvođača. Znaju valjda kakva ih atmosfera čeka, pa njegovi koncerti nikada nisu ostali neposjećeni. 

Posljednjom je objavom Ban mnoge tako šokirao, budući da idućih par mjeseci nećemo imati priliku gledati njegovu svirku. A pojasnio je i zašto na svome facebooku.

"Nažalost, zbog zdravstvenih razloga i propisanog mirovanja od strane doktora svi dogovoreni koncerti Marijana Bana kroz idućih par mjeseci se odgađaju/otkazuju (Zagreb, Opatija, Vir, Podgora, Split, Zadar, Poreč...). U tijeku su dogovori koncerata za proljeće/ljeto 2018. 
Hvala na razumijevanju."

"Brzo se vrati", "Ne daj se" i "Drž se pipe...ne boj se gripe...oporavi se majstore", komentirali su fanovi ovu nesretnu objavu.

Naslovnica Showbizz