Scena Showbizz

'O, ženo, lipa li si'

Vruće noći u Dubaiju: Jelena Leko gušta u provodu s problematičnom holivudskom glumicom, a vezu sa Štimcem mlađim još nije potvrdila

'O, ženo, lipa li si'

Atraktivna Jelena Leko hrvatskoj je javnosti poznata kao sestra nogometaša Jerka, bivšega kapetana Dinama. Iako je ova prelijepa crnka cijelo ljeto provela u Dalmaciji, život je odlučila preseliti u Dubai. Prije nekoliko godina prihvatila je posao u jednoj investicijskoj tvrtci, pa je Los Angeles, u kojemu je živila i radila, zamijenila dalekim Dubaijem.

Život joj tamo odgovara, ako je suditi po njenim objavama na društvenim mrežama. Ne samo da se Jelena 'snašla' na poslovnom planu, već je, navodno, na Istoku pronašla i ljubav. Šuškalo se prije nekoliko mjeseci tako o vezi sa sinom Igora Štimca, Lukom, koji se u Dubaiju našao poslom i odmah pao na lijepu Jelenu.

Spojila ih ljubav prema kuhanju: sin Igora Štimca ljubi atraktivnu sestru našeg proslavljenog nogometaša

Osim nekoliko fotografija na društvenim mrežama, veza ovoga ljubavnog para ostaje i dalje pod velikim upitnikom, jer se ni jedno od njih dvoje nije izjasnilo oko svoga statusa. I dok privatni život, barem na ljubavnome planu, Jelena krije k'o zmija noge, fotografije s prijateljicama objavljuje sve u šesnaest.

 

Tako je nedavno tulumarila s najproblematičnijom mladom glumicom Hollywooda, Lindsay Lohan, a fotografijama se pohvalila na svome Instagramu. Vruće noći u dalekom Dubaiju i ludi provodi Jelenina su strast, a održava i kontakt s obitelji u Hrvatskoj. Unatoč glasinama o razvodu, Jelena njeguje prijateljstvo s Ivom, suprugom svoga brata Jerka, a ne krije ni ljubav prema nećacima, s kojima je provodila vrijeme ovoga ljeta.

Jelenu na Instagramu prati hrpa pratitelja, a svaku njenu objavu dočekaju brojnim komplimentima. 'O, ženo, lipa li si!', kliču joj, a redovitim porcijama novih fotografija svaki ih put uspije oduševiti.

 

If you love someone, set them free. If they come back they're yours; if they don't they never were.

A post shared by 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko) on

Naslovnica Showbizz