Scena Showbizz

Pukla ljubav

Prekinuli nakon strastvenog spota: Nina Kraljić iznenadila fanove tanašnim izdanjem, ali i promjenama na ljubavnom planu

Pukla ljubav

Ninu Kraljić publika je imala priliku upoznati prije nekoliko godina u showu 'Voice', a mnogi se sjećaju i njenoga izdanja na Eurosogu. Prepoznatljivog imidža i kratke, izblajhane kose, Riječanka je prikupila brojne pohvale, ali u međuvremenu je ipak odlučila da je vrijeme za promjene.

Mnogi su se tako šokirali kada je Nina u najnovijemu spotu zabljesnula 5 kilograma lakša i s dosta dužom kosom. Utegnuta u provokativnu haljinu, zaplesala je tango s bivšim dečkom i pokazala zavidne sposobnosti. Izazovno izdanje nismo očekivali od nje, pa iako je pjesma u njenomu stilu, video prikazuje Ninu u potpuno drugačijem svjetlu.

 

Lako je cijeli dan hodat kao princeza uz @arijanahysnijeva makeup 💚#nksamo #ninakraljich #eyes #colors #bluehair

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

Pjesma nosi naslov 'Negdje', a prikazuje Ninu i, sada već bivšeg dečka Vladu Kopčića, u strastvenom zagrljaju kako plešu tango. 

'On je bio dio tog albuma, te priče. Nije mudro žaliti za stvarima koje su se desile, to ne vodi nigdje', komentirala je Nina prekid za dnevnik.hr.

Naslovnica Showbizz