Scena Showbizz

'Jasno kao dan'

Potvrda višemjesečnih naklapanja: Gruica razmjenjivala nježnosti s poznatim splitskim psihijatrom, a o detaljima veze već se 'šuška' na veliko

'Jasno kao dan'

Ni mjesec dana nakon što je javnosti otkrila da je prekinula vezu s piscem Hrvojem Šalkovićem, Ana Gruica (34) uživa u zagrljaju novog muškarca - splitskog psihijatra Borana Uglešića (43), piše Gloria.hr.Nakon što je ekskluzivno za magazin Gloria otkrila kako je prekinula ljubavnu vezu s piscem Hrvojem Šalkovićem, glumica Ana Gruica ponovno ljubi. Njezino je srce osvojio markantni splitski psihijatar Boran Uglešić s kojim je i snimljena kako izlazi iz splitskog hotela Park gdje svakodnevno ispijaju kave i izmjenjuju poljupce.

Da je sve jasno kao dan, potvrdila nam je u razgovoru i Ana Gruica koja još uvijek nije spremna javno iznositi detalje svoje nove ljubavne veze. Navodno je upravo zbog atraktivne glumice Uglešić prekinuo višegodišnju vezu s djevojkom Ivanom.'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta smo shvatili da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No, kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje',ispričala je za Gloriju prije nepunih mjesec dana Ana Gruica koja iz trogodišnje veze sa Šalkovićem ima sina Ivana Marata.


I dok je Šalković odlučio nastaviti živjeti u Zagrebu, Ana se sa sinom vratila u rodni Split gdje je čeka i posao u matičnom Gradskom kazalištu mladih.

Piše Gloria.hr.

Naslovnica Showbizz