Scena Showbizz

što se promijenilo?

'Koliko su Hercegovke prije bile vrijedne, to se danas ne bi moglo opisati': objava Ornele Vištice izazvala je brojne reakcije

što se promijenilo?

Glumica Ornela Vištica oduvijek ističe svoje hercegovačke korijene i na njih je ponosna. Na Instagramu je napisala zanimljivi status u kojemu, između ostalog spominje i svoju baku Hercegovku.

-Koliko je ta žena bila vrijedna, to se danas ne bi moglo opisati...Valjda sam pokupila nešto od nje - napisala je Ornela.
Dovoljno da se diskusija razvije dalje o ženama iz Hercegovine.

-E i mene se najviše dojmila ta rečenica o vrijednosti prijašnjih hercegovačkih žena....zaista se to danas ne bi moglo opisati!!! - odgovorili su joj.

 

 

Bakin Šipak iz Hercegovine, drvo staro više od 40 godina. 😊Kao dijete, čudno je to danas za reći ali nikad nisam bila bolesna, nikad temperaturu nisam imala. 🙈Al sam 7 godina provela na selu. Mozda u tom grmu lezi 🐇😉Ne znam jel to zato što sam pojela ko zna koliko ovih šipaka ili onog zelenila što bi baka skuhala ili sirovo jaje koje bi mi davala ujutro 🐣. Danas se volim prisjetiti tih dana. Baka se dizala u 6 ujutro a ja s njom. Ušla bi u kuhinju i zamjesila kruh, ostavila ga par minuta, zatim bi zajedno otišle po drva, pa bi slagale u ruke, večer prije bi baka cjepala drva. Onda bi zajedno nahranile sve životinje. Onda bi zalijevali cijeli vrt, a nakon toga pravile zajedno ručak i stavile kruh peći , nakon ručka ja bi otrčala u selo u igru... Koliko je ta žena bila vrijedna to se danas ne bi moglo opisati...Valjda sam pokupila nešto od nje 😂 Danas ove šipke na životu održavaju ujak i ujna a ja ću sad jedan tako slasno pojesti i naoružati se željezom i vitaminom C ❤️🍀 #šipak#zdravljenaprvommestu#vitamini

Objavu dijeli Ornela Vistica (@ornelavistica)


 

 

 

 

Naslovnica Showbizz