Scena Showbizz

'DOBIO SAM PTSP'

'Na sastanku me menadžer zgrabio za genitalije!': nogometna zvijezda i junak muževne reklame otvorio dušu

'DOBIO SAM PTSP'

Otkriće skandaloznog seksualnog zlostavljanja koje je godinama prakticirao hollywoodski moćnik Harvey Weinstein očito je potaklo i druge poznate osobe da otvoreno progovore o mučnom iskustvu kojesu doživjele u "bajkovitom" svijetu filma, televizije i slave.

Na Twitteru se, naime, oglasio Terry Crews, nekadašnji igrač američkog nogometa  koji je karijeru nastavio kao glumac, a javnosti je posebno poznat po nesvakidašnjim reklamama za Old Spice.


Crews je, naime, u nizu "tvitova' naveo kako su mu optužbe na račun Weinsteina izazvale "posttraumatski stres", jer je i sam prošle godine bio žrtva seksualnog napastvovanja.
 
Opisao je kako je bio na poslovnom sastanku u Hollywoodu, na kojem ga je menadžer, čije ime nije naveo, uhvatio za genitalije i to u prisutnosti njegove supruge.
 
Crews je ispričao kako ga je strah od zatvora spriječio u porivu da snažno zvizne napasnika, koji se "cerekao kao kreten".

"Nisam se usudio ispričati mučnu epizodu zbog straha da ću biti maknut iz hollywoodskih filmskih krugova. Već sam vidio naslov u sutrašnjim novinama: Crnac napao hollywoodskog agenta..." -

Suosjećam sa žrtvama koje su šutjele o ovakvim događajima i nadam se kako će moje otvaranje pomoći da se zlostavljanje pokuša suzbiti" - poručio je naočiti glumac u jednoj od poruka.

 

 

Naslovnica Showbizz