Scena Showbizz

'Priča iza svega'

'Manipulirali su sa mnom!': Antonia Dora Pleško svim gledateljima koji je optužuju za namještaljku odlučila začepiti usta otvorenim statusom

'Priča iza svega'

'Čudo od djeteta' vratilo se u Supertalent i sasvim slučajno prošlo u polufinale trenutno najgledanijeg showa u Hrvata. 'Supertalent' izaziva kontroverze od prve epizode, a od kada se u njega uključila i ova Splićanka, ne prestaju rasprave.

Antonia Dora Pleško navodno je došla kao podrška prijateljici, a slučajnim 'izvlačenjem' na pozornicu toliko je oduševila žiri da je Maja Šuput instantno odlučila iskoristiti zlatno dugme koje garantira natjecateljici direktan prolaz u polufinale.

Pustila glas i pomela konkurenciju: Splićanka nepripremljena bacila žiri 'Supertalenta' na koljena, a Maja joj je dala i neočekivan 'poklon'

Krenuli su, naravno, i komentari ogorčenih gledatelja koji smatraju da ovakav način nije 'u redu' i optužuju Antoniju za namještaljku i varanje. Svim negativcima uputila je Antonia na svome facebook profilu otvoren status.

'Za početak tila bi se svima zahvaliti na predivnim porukama podrške...ne znam što se dogodilo tamo gore i još toga nisam svjesna. Sve je krenulo nabolje kad sam upoznala tu jednu osobu koja je otvorila moju emotivnu špinu i koju kad sam upoznala i dala ruku i vidjela prvi put u životu su mi suze krenule i prostrujala neka nestvarna vanzemaljska energija. Njegovo ime je Joshua Alamu. Vokalni trener iz Londona koji mi je samo trebao pokazati vokalne tehnike... nakon tih satova samo mi je rekao: ti si čudo i ne znaš što se veliko u tvom životu može dogoditi za dva dana. Točno za dva dana dogodilo se ovo.

Dok Maja nije stisnula taj zlatni gumb ja sam mislila da je riječ o show programu,a kad su ti zlatni konfeti padali po meni samo sam pogledala gore i u sebi rekla Joshua,hvala ti na svemu.

Svi u životu imamo svoje faze pa tako i ja. Prije dvije godine kada me jedan show psihički uništio prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije moga zamislit, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono što je samo medijski izloženo,a ne i priču iza toga svega. Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniju Doru.

Ovo sve što se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš,radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi. Hvala vam na svemu,hvala mojim prijateljima,obitelji i ljudima koji su sve ovo shvatili,a i onima koji nisu i vjerojatno komentiraju: "Evo opet ove,naporna je više". Hvala vam na svakoj pohvali i svakoj kritici. Ovo sam prava ja,bez pretvaranja,namještanja. Volim vas i idemo dalje', stoji u objavi.

Naslovnica Showbizz