Scena Showbizz

svaka kuna se računa

Gibo, Oliver, Ban i ekipa s puno pisme za ‘Mrvu ljubavi’

svaka kuna se računa
Ako vam je do dobre pjesme, veselja i plemenitosti, nemojte nipošto propustiti humanitarni koncert “Mrva ljubavi”, koji će se ove srijede, 16. listopada, održati u SC-u Gripe, s početkom u 20.30, u organizaciji Splitsko-dalmatinske udruge spinalno ozlijeđenih. Koncert će se upriličiti radi prikupljanja novca za kupnju kombija osobama s invaliditetom, a nastupit će Gibonni, Oliver Dragojević, Tedi Spalato, Goran Karan, Marijan Ban, Neno Belan, “Diktatori”, kao i Dječji zbor Srdelice.

Kako nam je kazao Nenad Gaćina, predsjednik Udruge, cilj je prikupiti novac za nabavu jednog, ako ne i dva specijalno opremljena kombi vozila, koje bi udruga darovala Gradu Splitu, a za potrebe svih građana u invalidskim kolicima, članova raznih udruga osoba s invaliditetom kojima bi se na taj način značajno podignula kvaliteta života.

Mali pomak za grad, veliki za osobe s potrebama

- Bio bi to mali pomak za grad, a veliki za osobe u kolicima, koje su često uskraćene po pitanju mobilnosti kada je riječ o uključivanju u aktivnosti svakodnevnog življenja. Koncertu su se odazvali naši najpoznatiji splitski pjevači velikog srca, poznati po svojim humanitarnim angažmanima, a njima će se pridružiti i djeca iz Srdelica, kao i legendarni glazbenik Peco Petej - najavio je Gaćina. “Mrva ljubavi” organizira se pod pokroviteljstvom Ive Josipovića, predsjednika RH, kao i gradonačelnika Splita Ive Baldasara.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna, dok je cijena za učenike i studente 40 kuna. Odlikašima je ulaz besplatan. Voditelji su Lana Tafra i Tonči Banov. - Znamo da cijene ulaznica nisu najpopularnije u ova teška vremena, ali svrha je zaista plemenita i zahtijeva samo mrvu vaše ljubavi. Publika na Gripama će moći čuti zlatne note hrvatske glazbe. Bit će to koncert za uživanje - poručio je Jovica Škaro, voditelj Srdelica.

merien ilić


Naslovnica Showbizz