Scena Showbizz

U DUBROVNIKU SE SNIMAJU PILOT-EPIZODE NOVE SERIJE

Vanessa zvijezda nove sapunice

U DUBROVNIKU SE SNIMAJU PILOT-EPIZODE NOVE SERIJE

Vanessa Radman nije htjela ništa reći o novoj sapunici

Nakon što su se u Gradu dvije godine zaredom snimale hit-serija HBO-a “Igre prijestolja” te američka serija “Missing” s glumicom Ashley Judd, a najavljen je i dolazak bollywoodske produkcije, te one filma “Hercules”, ovih dana u Gradu se snima i jedna domaća serija.

I dok na malim ekranima gledamo posljednje epizode druge sezone “Larina izbora”, na prepoznatljivim gradskim lokacijama Stradunu i u Kneževu dvoru snimaju se pilot-epizode nove hrvatske sapunice, koja bi se na jesen trebala prikazivati na Novoj TV. No, službene potvrde iz te kuće još nema, a glumci koji su se u srijedu navečer pojavili na setu u Pilama nisu htjeli davati nikakve izjave.
– Ne mogu vam ništa reći, pa nitko ni ne zna da sam u Dubrovniku – kazala je Vanessa Radman, koju bismo ponovno, nakon “Ponosa Ratkajevih”, mogli gledati u domaćoj sapunici.

U Pilama se snimalo cijelu noć, a uz glumce Vanessu Radman, Kruna Šarića, Alena Liverića, Žužu Egrenyi i Vinka Kraljevića, kao statisti su sudjelovali i brojni Dubrovčani svih generacija.

Statisti su se za ovu scenu pripremali u hotelu “Uvala”, a prema uputama producenata, muškarci su trebali doći odjeveni u tamne hlače i jednobojne košulje, a žene u odjeću pastelnih boja. Među statistima bili su i članovi crkvenog zbora iz crkve sv. Križa u Gružu.

Scenom procesije započinje radnja serije smještene na početak devedesetih godina prošlog stoljeća, a obrađuje ljubavnu priču. Glumačka ekipa ostaje u Dubrovniku do 1. svibnja, a ako serija dobije zeleno svjetlo, snimanja će se nastaviti u Dubrovniku na jesen. Nakon Zagreba i Splita, u kojima su bile smještene radnje dosadašnjih hrvatskih sapunica, tako bi se napokon i jedna odigravala na krajnjem jugu...

Ines Vlašić


Naslovnica Showbizz