StoryEditorOCM
ShowbizMOMČILO OTAŠEVIĆ

Zvijezda ‘Kumova‘ nakon godinu dana progovorila o razvodu od glumice Jelene Perčin: ‘Mislio sam da je smak svijeta‘

Piše SCENA SD
22. studenog 2023. - 11:36

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (33) već je godinama nezaobilazno lice bez kojih domaće, hrvatske TV serije, ne mogu proći. Trenutno ga gledamo "Kumovima" gdje utjelovljuje lik Janka Gotovca,

Za Momčilom su uzdisale i glumice i gledateljice, no samo je glumici Jeleni Perčin (42) pošlo za rukom da osvoji srce zgodnog Crnogorca. Par se upoznao na castingu za seriju ‘Zora dubrovačka‘, no ljubav je planula tek na setu serije ‘Kud puklo da puklo‘. 

Njih dvoje bili su u braku pet godina i zajedno imaju dvoje djece, kćer Mašu (5) i sina Jakšu (3), a vijest o razvodu potvrdili su u siječnju.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Jelena Perčin tom je prilikom za Gloriu izjavila kako joj je glupo lagati i skrivati ono što je sasvim vidljivo. 

‘Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece‘, izjavila je za Gloriu.

Momčilo se doimao i zatvorenijim od svoje bivše supruge, pa je tek nedavno, za srpsku Gloriu, prekinuo godinu dana dugu šutnju i kad je riječ o razvodu, i životu poslije njega, priznao sve što mu leži na srcu. 

"Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu", kazao je glumac za srpsku Gloriu.

Također je istaknuo da su mu obitelj, prijatelji i posao pomogli da se sabere nakon razvoda i da mu ispočetka nije bilo lako, a smiraj trenutno nalazi u roditeljskoj kući u Cetinju, gdje često dolazi i s djecom.

image
Tonči Plazibat/Cropix

"Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njenu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta tjedno idemo skakati na trambulinu ili na penjanje. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo se igrati u park. U autu držim rekete za tenis, stolni tenis i badminton, i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet", ispričao je. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. veljača 2024 09:41