StoryEditorOCM
Showbiznajveća titula

Zorica Kondža nakon života s četiri muškarca oduševljena jer je stigla unučica Natali: ‘Osjećan se i čudno i čudesno‘

Piše Ivana Kapetanović
4. svibnja 2023. - 15:02

Naša glazbena diva Zorica Kondža postala je baka u nedjelju, a na svijet je stigla mala Natali, unučica kojoj se Kondža dugo radovala. Njen najstariji sin Toni Banov i snaha Anari postali su roditelji. 

Zore nije mogla skriti svoje oduševljenje kad smo je nazvali. Posebno je raduje jer nakon četiri muškarca u kući, stigla je i mala djevojčica. 

‘Sve moje prijateljice koje su postale bake, i s estrade i iz privatnog života su govorile ‘Vidit ćeš kad dobiješ unuka il unuku, to će bit nešto posebno, neobjašnjivo.’ Ja bi im rekla ‘Dobro ajde, pustite me, vidit ću kad se to dogodi’.

I evo zaista je posebno. To mi je sad šta se tiče obitelji najveća titula. Rekla bi sama sebi ‘daj Bože zdravlja da mogu doživit unučad i evo fala na tome da sam to doživila pored moja tri sina i supruga da imam i unuku. Kaže moj Toni: ‘Sad će bit kikice i haljinice‘, priča nam Zorica.

image
Josko Supic/Cropix

‘Baš se radujem. Do zadnjega Toni i supruga nisu htjeli znati spol, tako da nam je iznenađenje bilo veće. Nije bilo nikakvih problema, to je najvažnije. Njihov izbor je da bude mala Natali, već sam se navikla da je zovem Natali. Eto, imamo malu djevojčicu, baš je mala i sitna i slatka. Već sam se uključila kao baka, stalno pitan šta triba pomoć. Osjećan se i čudno i čudesno, to nam je malo čudo koje nam je došlo u kuću. Stalno je gledamo i pitamo se ‘Di si bila do sada, ko si ti?‘ hehehe.

Sad se upoznajemo i sve će bit lipše i lipše, to je baš jedan uzvišen osićaj, treperimo svi. Baš lip osjećaj.’ rekla nam je Kondža koja ne krije svoju sreću zbog prinove u obitelji.

image
Tom Dubravec/Cropix

Čim su čuli vijest, ona i suprug, poznati skladatelj Joško Banov, nazdravili su pjenušcem, a u zdravici su im se pridružili i dva mlađa sina, Ivan Luka, a prava obiteljska fešta tek će uslijediti.

image

Zorica Kondža - kuća u Kaštel Sućurcu

/Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:44