StoryEditorOCM
ShowbizREKORDER ESTRADE

Znate li čiji je brak na domaćoj estradi bio najkraći? Glumac se razveo nakon 15 dana, a zatim oženio 32 godina mlađu

Piše I. P.
22. svibnja 2024. - 10:39

Glumac Frano Lasić ženio se četiri puta. Poslije prvog braka s Majom Nikšić, s kojom je dobio sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo 15 dana. Nakon razvoda bivši supružnici više nisu komunicirali, piše Story.
Glumac potom deset godina nije pomišljao na brak, a onda je ipak oženio manekenku Živu Stupnik s kojom je dobio još dvoje djece. No ni taj brak nije potrajao, a 69-godišnji Lasić je 2015. upoznao 32 godina mlađu srpsku slikaricu i dizajnericu Milenu Matić. Par se oženio nakon dvije godine veze 2015., a glumac se zbog Milene preselio u Beograd.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji i otkrio koliko često svojoj 32 godine mlađoj supruzi Mileni govori stihove svoje poznate ljubavne pjesme Volim te budalo mala. Iznenadio je odgovorom. "Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte", kazao je.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je svaki dan svojoj 32 godine mlađoj supruzi Mileni govori stihove svoje poznate ljubavne pjesme "Volim te budalo mala". "Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovno počeo raditi koncerte", rekao je.

Par je 2020. dobio sina. 

- Presladak je. Nikolas ima dvije i pol godine, a naravno supruga je tu u prvim redovima i oko svega brine. Ja koliko god mogu trčim okolo naokolo i bez obzira što ljudi kažu ‘joj kako ti u poznim godinama pa malo dijete‘, mogu samo reći da jednostavno netko sazrije prije, a netko poslije. Ja sam nekako bio dječak u glavi, naravno fizički godine pokazuju svoje prste, ali kad ste stariji posložite vrijeme drugačije, naučite ono slobodno kvalitetnije koristiti i mislim da se na neki način puno više možete baviti djetetom. S druge pak strane, to malo djetešce vam daje osmijeh na lice i energiju toliku da vam je svaki dan lijep- rekao je Lasić lani Jutarnjem listu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 00:29