StoryEditorOCM
ShowbizSPLITSKI FESTIVAL

Znali ste da Vuco ima zgodnog sina, jeste li mu vidjeli kćer Katarinu? Skromna djevojka jedva nam je pozirala, ali nije bila jedina koja je iz backstagea vatreno bodrila naočitog Vilibalda

4. srpnja 2022. - 10:42
Siniša Vuco i sin Vilibald nastupili su kao ”Willy family”: na mladom nogometašu se vidjelo da je još nesiguran za mikrofonom, a stvar je spasio temperamentni i ponosni tataDuje Klarić/Cropix

Od njegovog pojavljivanja u showu "Ples sa zvijezdama" bilo je jasno da Vilibald Vuco, naočiti i simpatični sin glazbenika Siniše Vuce, stremi - pozornici.

I sam je to dao naslutiti izjavama kako ga privlači glazba, premda još nije odustao od primarne, nogometne karijere.

Upravo zahvaljujući nogometu i intenzivnim treninzima, Vilibald Vuco je jako zgodan mladić, ali ono što kod njega razoružava definitivno je - osmijeh.

I neka dobra narav, koja se čini znatno ugodnijom od one temperamentnog tate.

No tata Siniša Vuco nas je ipak raznježio kad se popeo na pozornicu Splitskog festivala da bi sa sinom završno izveo pjesmu "Ludo srce", kojom su se predstavili pod nazivom "Willy Family".

image

Willy Family: tata Vuco je raznježio podrškom sinu Viliju

Tom Dubravec/Cropix


Vilibald Vuco nema loš glas, ali mu nedostaje brušenja vokala, iskustva, vježbe.

Oni koji pamte Sinišu Vucu iz znatno mlađih dana, kada je i sam započinjeo pjevačku karijeru, sjećaju se da je njegov glas otpočetka bio moćan, nastup uvjerljiv, stav karizmatičan.

I upravo su tatina energija i glas začinili Vilibaldov, još uvijek, nesiguran nastup.

Vili, ipak, nije scenski nepotentan, bude li mudro manevrirao i ulagao u pjevanje, moglo bi mu se isplatiti.

image

Siniša Vuco u društvu kćeri Katarine i sina Vilibalda, koji je debitirao kao pjevač

Duje Klarić/Cropix


Tatu i brata Vucu je nakon nastupa u backstageu uzbuđeno čekala sestra Katarina.

Javnosti potpuno nepoznata lijepa Vucina kći (za Brigitu znamo zbog njezina nastupa na Dori) i karakterom se čini jako samozatajna djevojka.

image

Siniša Vuco u društvu kćeri Katarine i sina Vilibalda, koji je debitirao kao pjevač

Duje Klarić/Cropix


Pojavom i haljinom privukla je pažnju novinara i fotoreportera koji su se vrtjeli u backstageu, no njoj samoj bilo je neugodno pozirati. Jedva je pristata stati uz brata i tatu.

No nije samo Katarina držala fige i navijala za Willy Family. Činile su to još dvije djevojke, k tomu već poznate pjevačice.

Riječ je o Domenici i našoj eurovizijskoj predstavnici Miji Dimšić, na koje je u backstageu naletio naš fotoreporter.

image

Domenica i Mia Dimšić su plesale uz ogradu i podržavale nastup Vilibalda Vuce

Duje Klarić/Cropix


Upravo je Domenica i najzaslužnija za "pet minuta estradne slave", koje su pripale Vuci mlađem, nakon što je pristao s njom nastupiti u "Plesu sa zvijezdama."

"Ona zna da sam dovoljno lud za ovakvo nešto, tako da se nisam puno iznenadio kad me zamolila da sudjelujem u showu! Vježbali smo točno tjedan dana.

Moram priznati da je to bilo hrabro od nje i Alana, jer u svom životu nisam plesao nešto slično!" - kroz smijeh je bio objasnio Vucin sin, odrastao uz sestre Katarinu i Brigitu i koji, očito, zna s djevojkama.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 12:50