StoryEditorOCM
ShowbizŽELI GA

Zgodni njemački maneken Adrian opčinio Jelenu Rozgu

Piše PSD.
24. studenog 2014. - 16:57
Jelena Rozga pucala je od ljepote i forme u Frankfurtu, gdje je nastupila na "Hrvatskoj noći" pred desetak tisuća ljubitelja hrvatske pjesme, mahom naših mladih iseljenika koji obožavaju hitove splitske pjevačice.

Rozga je bila odlično raspoložena, u stanci koncerta "sinjavala" je zgodne tipove, a novinari koji su i prije dvije godine na istom mjestu pratili njen nastup sjetili su se kako je tada fra Marinku Vukmanu obećala, i to pred nekoliko tisuća ljudi, kako će se uskoro udati. No, to se nije još dogodilo.

Posredovali u komunikaciji

Na naše pitanje kad će "stati prid oltar", samo se osmjehnula i odmahnula rukom kazavši:

"Takva je sudbina, nije još doša onaj pravi, ima vrimena..."

Splitski DJ Dado: Na svojim partijima u Kolnu redovito puštam Jelenine hitove
Šarmantna dalmatinska zvijezda ipak je, primijetili smo, dosta vremena provela u društvu DJ Dade iz Kolna s kojim je, po svemu sudeći, vodila zanimljive i duže razgovore. Poslovne prirode ili neke druge, nismo uspjeli saznati. Vidjeli smo, uglavnom, da se Jelena ugodno osjećala i čarobno smješkala. DJ Dado nam je kazao kako je iz Splita i da na svojim partijima u Kolnu redovito pušta Jeline hitove.

Jelena je otkrila kako bi željela da u njezinom novom spotu nastupi njemački maneken iz Berlina, Adrian Schönberg, koji se te večeri našao među hrvatskom publikom, pa smo malo i posredovali u komunikaciji. Sada samo ostaje čekati i vidjeti kako će izgledati - taj atraktivan spoj!

PIŠE I SNIMIO ZORAN PAŠKOV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 09:11