StoryEditorOCM
ShowbizTKO JE KRIV

Započelo suđenje Gwyneth Paltrow, optužena je za ‘traumatsku ozljedu mozga, četiri slomljena rebra...‘

Piše SCENA SD
21. ožujka 2023. - 22:26

Umirovljeni optometrist Terry Sanderson (76) optužuje američku glumicu Gwyneth Paltrow za bijeg nakon što ga je nasilno udarila dok je skijao na obroncima planine Flagstaff u Utahu 26. veljače 2016. Suđenje je započelo u utorak, 21. ožujka u Park Cityju, piše ABC.news.

image

Terry Sanderson tuži slavnu glumicu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sakrivena iza velikih sunčanih naočala, supruga Brada Falchuka stigla je na sud dok je padao pljusak. Hollywoodska superzvijezda nosila je dugi kaki kaput i pokušala se, najbolje što je mogla, rukom zakloniti od kiše. Lice Terryja Sanderson bilo je skriveno crnom kirurškom maskom.

image

Gwyneth Paltrow stiže na sud u Park Cityu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Terry tvrdi da ga je Gwyneth udarila takvom snagom da je završio s "traumatskom ozljedom mozga, četiri slomljena rebra, s boli, patnjom, gubitkom užitka u životu, emocionalnim stresom i izobličenjem". Traži 300.000 dolara odštete od Gwyneth Paltrow.  

image

Gwyneth Paltrow stiže na sud u Park Cityu

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Spomenimo kako je sada riječ o izmijenjenog tužbi u odnosu na onu podnesenu u veljači 2019. Naime, Sanderson je promijenio vrijednost odštete koju traži u tužbi, s 3,1 milijuna dolara na 300.000 dolara.

U podnesku tužbe piše da Terryju Sandersonu nije pokušao pomoći ni instruktor skijanja koji je trenirao Paltrow, premda je vidio da je ozlijeđen. Nije poslao po pomoć te je kasnije optužio Sandersona da je on izazvao nesreću u "lažnom izvješću kojim je želio zaštititi svoju klijenticu".

Sanderson je ranije pojasnio da je tužbu podigao tek nakon tri godine jer je imao problema s odvjetnicima i jer nije mogao normalno funkcionirati zbog potresa mozga. Kasnije je i Paltrow podnijela protutužbu u kojoj stoji da je dotični Sanderson, u stvari, na skijalištu udario u nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 16:29