StoryEditorOCM
Showbizsilvestrovo na htv-u

Zapjevajte i zaplešite uz ‘Groznicu subotnje večeri‘: voditeljski četverac večeras će otpustiti sve kočnice i dati gas do daske uz prigodni program

Piše MOZAIK SD
31. prosinca 2022. - 12:08

Hrvatska radiotelevizija na silvestarsku noć, u subotu, 31. prosinca na Prvom programu u terminu od 21:35 raspjevat će i rasplesati svoje gledatelje uz novogodišnji program i “Groznicu subotnje večeri”.

Prisjećajući se svojih najboljih izlazaka veseli voditeljski četverac s bogatim iskustvom starih “partijanera”: Duško Ćurlić, Miljenko Cvitković, Mirko Fodor i Ivan Vukušić odlučili su ove silvestarske noći otpustiti sve kočnice i dodati gas do daske!

Pozivamo gledatelje da bez razmišljanja prihvate njihov poziv i prepuste se groznici subotnje večeri, veselju, pjesmi, plesu i zaborave sve teškoće i brige. Svaki trenutak ove Stare godine iskoristimo za što više plesa, pjevanja i zabave. Čekaju vas rasplesani voditelji Duško Ćurlić, Miljenko Cvitković, Mirko Fodor i Ivan Vukušić na plesnom podiju u ritmu latina, jivea, rock’n’rolla, disca, valcera, stiskavca.

image
Dario Njavro/HRT

Ako sumnjate u plesni talent naših voditelja, otkrit ćemo vam da su njihove kolegice Barbara Kolar, Iva Šulentić i Mila Horvat pravi skriveni biseri što se tiče i plesa i pjevanja, a kako bi podržao muške snage, voditeljima se pridružio i Mario Lipovšek Battifiaca. Groznicu subotnje večeri morate otplesati od početka do kraja, zato, pripremite se.

Vesela ekipa iz “Groznice subotnje večeri” kreće u disco ritmu u društvu Jacquesa Houdeka i Ivane Kindl, uz kratki predah i vječne melodije u izvedbi Šajete, Josipa Palamete, te pjevačka iznenađenja koje vam nećemo otkrivati, zaplešite rockabilly uz Matiju Cveka, Marka Kutlića, Vjekoslava Ključarića, zapjevajte hitove Nene Belana i Fiumensa, te otplovite s nama do Italije s Markom Toljom i Mariom Lipovšek Battifiacom. Pjesmama klape Cambi i Giuliana vraćamo se u Dalmaciju nakon čega će nas uz vruće latino ritmove zagrijati Sabrina Hebiri i Igor Drvenkar.

image
Dario Njavro/HRT

A za sve gledatelje koji su ljubitelji Michaela Jacksona i njegovih plesnih bravura ne propustite pogledati kako to radi naša glazbena zvijezda Filip Rudan. Bez dobre rock-glazbe ne možemo se oprostiti od ove stare 2022. Stoga zaplešite uz Brunu Oberan, Laru Antić te Daniela Juriševića, a pred ponoć svi koji još nisu, trk na noge jer svira nam najdraži band iz Dubrave Prljavo kazalište.

U posljednjim minutama ove stare zapjevat ćemo hitove Nene Belana i Fiumensa te najveće hitove zabavne glazbe u izvedbi mladih pjevača. A u prvim minutama Nove godine zaplešite valcer uz Tvrtka Stipića, nazdravite s kvartetom Gubec, zapjevajte na sav glas najljepše slavonske melodije uz Stanka Šarića i Najbolje hrvatske tamburaše te zaplešite uz starogradske hitove koje će nam otpjevati Jaques Houdek u pratnji tamburaša Krune Dražića.

Nek nam je svima sretnija i veselija 2023. godina!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 14:15