StoryEditorOCM
ShowbizNOVI IZAZOV

Zaokret u karijeri: Severina postaje TV voditeljica. Doznajemo na kojoj je televiziji dobila svoj talk show koji će uskoro početi s emitiranjem

Piše Vinko Paić
6. rujna 2021. - 21:48

Severina ovih dana ima razloga za slavlje. Nakon što joj se vratio sin Aleksandar, ekskluzivno doznajemo kako će uskoro postati televizijska voditeljica i dobiti vlastiti talk show. 

Riječ je o istoj televiziji na kojoj svoju karijeru nastavlja i donedavna voditeljica emisije Provjereno Ivana Paradžiković. Regionalni kanal sa sjedištem u Banja Luci iza kojeg stoji Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika, trebao bi se zvati TV Una.

Emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine.

image
Severina je angažman dobila na regionalnom kanalu TV Una koji uskoro kreće s emitiranjem.
Ranko Suvar/Cropix

Tijekom dana kontaktirali smo Severininog menadžera Tomislava Petrovića međutim nije nam odgovarao na pozive.

Ovo nije prvi put da će se splitska pjevačka zvijezda okušati kao voditeljica. Naime, na samim počecima karijere, s Ivanom Banfić godinu je dana na HRT-u bila domaćica glazbene emisije Top Cup. Bilo je to 1989. kad je Severini bilo samo 17 godina. U to je vrijeme iz Splita putovala na snimanja u Zagreb, a emisiju je prestala snimati jer je otišla na turneju po Australiji.

- Top Cup” je 1989. bio dio programa za mlade na HRT-u, a prije pokretanja showa, raspisali su audiciju za voditeljice. Prošle smo Severina i ja. Zajedno smo vodile glazbenu emisiju, pjevale obrade hitova i odlično se slagale. Brzo smo se sprijateljile i do danas ostale dobre prijateljice. Nije da se svako malo čujemo, ali kad god se vidimo, uvijek se dobro napričamo. Bila je lipa mala Splićanka, jedva punoljetna djevojka, u početku malo povučena, ali jako poletna i društvena kad bi se opustila. I ja sam bila dosta stisnuta tih dana jer i meni je to bila prva gaža za veliku televiziju, rekla nam je prošle godine Ivana Banfić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 05:39