StoryEditorOCM
ShowbizBlistava izdanja

Zanimljivo u ‘Zvijezde pjevaju‘, Goran i Ivana napustili show, a svojim nastupom jedan par je potpuno oduševio Danijelu: ‘Rasturili ste danas!‘

Piše Petra Fürst/JL
5. studenog 2022. - 23:08

Novu epizodu showa ‘Zvijezde pjevaju‘ otvorili su glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja pjesmom ‘Heart Of Glass‘ rock sastava Blondie i od žirija dobili prilično pozitivne kritike. Marko Tolja ih je pohvalio rekavši im da kako ‘sjaje‘ dok im je Danijela Martinović poručila da je njihov odabir pjesme bio pravo osvježenje. Za svoju izvedbu dobili su 21 bod.

Nakon njih zapjevali su su glumac Domagoj Janković i mentor Alen Đuras, otpjevavši emotivnu baladu ‘Hurt‘ u verziji Johnnyja Casha, inače pjesmu grupe Nine Inch Nails.

- Ovo je jedna tmurna pjesma koja ima svoju težinu. Podsjetio si me na Leonarda Cohena. Predivna izvedba, Danijela je pohvalila glumca.

- Rasturio si danas. Idealno odabrana pjesma, super otpjevano, emocija totalno pogođena, poručio im je Marko.

Ocjene su doista pokazale koliko je žiri bio oduševljen njihovim nastupom pa su tako dobili 27 bodova, najviše večeras.

Na pozornici su zatim nastupili novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić osvojivši publiku i žiri šansonom Tereze Kesovije ‘Moja posljednja i prva ljubavi‘.

image
Dario Njavro/HRT

- Sve su nas prošli trnci, rekao im je Mario dok im je Danijela poručila da je izvedba bila izuzetno karizmatična.

- Ti dobro pjevaš. Ti pjevaš sve bolje i bolje. Na kraju svega, ovo je bilo lijepo otpjevano, rekao je Marko za njihovu izvedbu koja im je donijela 23 boda.

Influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić otpjevali su već poznatu obradu Maneskina ‘Beggin‘, oduševivši sve prisutne svojim energičnim nastupom. Mario im je poručio da su bili odlični, a Danijela da su je u potpunosti oduševili.

image
Dario Njavro/HRT

Najmlađi par showa osvojio je 24 boda.

Glumac Goran Grgić i Ivana Kindl otpjevali su hit Daleke obale ‘Morska vila‘ oduševivši posebno Danijelu koja im poručila kako im je ovo najbolja izvedba do sada, a za nju su dobili 22 boda.

Petu epizodu showa zatvorili su mentori Mia Negovetić i Bojan Jambrošić pjesmom ‘Tango‘ rock sastava Vatra, a zatim je uslijedila eliminacija.

image
Dario Njavro/HRT

Show su napustili glumac Goran Grgić i Ivana Kindl zahvalivši se žiriju i publici nakon čega su još jednom otpjevali ‘Morsku vilu‘. Na pozornici su im se pridružili ostali natjecatelji koji će pjevati i sljedeće subote.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 18:15