StoryEditorOCM
Showbizna novu tv

Vraća se popularni show Survivor, a u njemu bismo mogli gledati i splitsku ‘vampiricu‘: Spremnija sam nego ikad za preživljavanje, šetat ću plažom kao od majke rođena...‘

Piše M.P.
26. listopada 2021. - 22:46

Nakon duže stanke na male se ekrane vraća reality show Survivor.

Potraga za novim kandidatima je u tijeku. Zasad je poznato kako će se snimati u Dominikanskoj Republici i bit će regionalnog karaktera što znači da će se emitirati na više televizija u regiji (kod nas će se prikazivati na Novoj TV).

Ako prođe selekciju u showu bismo mogli gledati i splitsku reality zvijezdu Olju Mihovilović poznatiju kao 'vampiricu'. Ona nam je potvrdila kako je poslala prijavu te da je spremnija nego ikad za sudjelovanje u Survivoru.

- U odličnoj sam formi, inače dosta vježbam, i baš bih voljela sudjelovati u Survivoru. Gledala sam hrvatske i strane verzije i to mi je uz Big Brother jedan od omiljenih reality formata. Ako budem odabrana vidjet ćete jednu borbenu Olju spremnu na sve, a neće mi biti problem ni šetati plažom kao od majke rođena, jer se ne sramim svog tijela, ozbiljno nam govori 'vampirica' koju smo gledali u RTL-ovim emisijama Večera za pet i Ljubav je na selu, dok je nedavno tri tjedna provela u kontroverznom srpskom showu Zadruga.

image
Josko Supic/Cropix

Survivor je jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata koji već više od dvadeset godina niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta. Natjecatelji se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih i mentalnih sposobnosti, sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije.

U Hrvatskoj su dosad prikazane dvije sezone. Prva se emitirala na HRT-u 2005. godine i snimana je na Mljetu, a pobijedio je Vazmenko Pervan. Ta je sezona ostala upamćena i po tome što se natjecala bivša prostitutka Lidija Šunjerga kao i manekenka Iva Jerković.

Druga se sezona prikazivala na RTL-u 2012. i još nekoliko regionalnih televizija, a u njoj su sudjelovali celebrity kandidati. Snalaženje u divljni na dalekoj Kostariki prošlo je 18 natjecatelja iz regije i tamo su proveli 37 dana. Među hrvatskim natjecateljima bili su Mia Begović i njezina kći Maja Lena, Aleksandra Grdić, Ava Karabatić, Neven Ciganović... U velikoj završnici emitiranoj iz Beograda pobjedu je odnio maneken Vlada Vuksanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 01:54