StoryEditorOCM
ShowbizZA FEŠTE I PROSLAVE

Vilibald Vuco na snimanje spota za ‘Ludo srce‘ pozvao tenisačicu Anu Konjuh, a ona se rado odazvala: ‘Dogovorili smo i snimili što smo trebali, fora je pjesma i priča‘

Piše MOZAIK SD
15. srpnja 2022. - 18:31

Na ovogodišnjem Splitskom festivalu Vilibald Vuco se predstavio sa svojim prvim debitantskim singlom 'Ludo srce' pred brojnom publikom na Prokurativama, a sada je objavljen i video sport. Glazbu i aranžman ove vesele i poletne pjesme potpisuje Toni Lasan, a tekst Bratislav Zlatanović i Siniša Vuco.

''Pjesma je vesela i jako pjevna i odlično opisuje moj karakter. Prigodna je za fešte i proslave i mislim da ce se ljudi moći poistovjetiti s tekstom koji svatko shvaća na svoj način. Videospot je sniman u Splitu i Zagrebu i priča priču koja je zanimljiva i vjerujem da će publika uživati.'' – rekao je Vilibald.

U spotu zajedno s Vilibaldom se pojavljuje i naša poznata tenisačica Ana Konjuh koja nije mogla odbiti Vilibaldov poziv za sudjelovanje u ovom projektu:

 ''Kao prvo htjela bi čestitati Viliju na prvoj pjesmi, daleki je put od pjevanja s gitarom pred prijateljima do snimanja pjesme i spota haha, ali nitko nije sumnjao u njega.  A kada me pitao da mu gostujem u spotu malo sam se iznenadila jer nisam to očekivala i prva pomisao mi je bila ne, ali onda sam samu sebe pitala a zašto ne, ipak je to Vili, dobri smo prijatelji bit će dobra zezancija i nešto novo da si razbijem svoju svakodnevnicu. Upravo tako smo se dogovorili i snimili što smo trebali, fora je pjesma i priča kao i ta mješavina old schoola i modernog vremena, a zabave s njim naravno nikada ne fali.''

image

Vilibald Vuco

Promo

Kadrove spota režirali su Stjepan Tomić i Vilibald Vuco, za kameru i montažu zaslužan je Stjepan Tomić, a produkciju potpisuje CHIPO.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2023 10:46