StoryEditorOCM
ShowbizNIŠTA OD POMIRDBE

Velika drama odvijala se na dan kraljičine smrti, zbog koje se Harry na veliko posvađao s ocem, a razlog nije teško pogoditi

Piše MOZAIK SD
23. rujna 2022. - 16:50

Bijesni princ Harry odbio je večeru s kraljem Charlesom III. i svojim bratom, princom od Walesa, u Balmoralu nakon svađe s ocem tijekom koje je novi monarh zabranio njegovoj supruzi Meghan Markle da se pridruži ožalošćenoj kraljevskoj obitelji na dan kada je umrla kraljica, piše Daily Mail, piše Jutarnji list.

image
David Rose/Afp

Vojvoda od Sussexa navodno je želio da mu se supruga pridruži kako bi rekli svoje posljednje zbogom svojoj voljenoj baki 8. rujna. u Škotskoj. Međutim, novi britanski kralj nazvao je svog mlađeg sina i rekao mu da "nije prikladno" da ona bude tamo.

Vjeruje se da je zbog svađe koja je uslijedila, a tijekom koje se Harry borio da uvjeri svog oca da dopusti Meghan da pođe s njim, propustio let kojim su William i njihovi ujaci Andrew i Edward stigli u Škotsku. Time je istovremeno propustio i priliku da se oprosti.

Princ, koji je prije dvije godine skandalozno napustio Veliku Britaniju i kraljevsku obitelj, bio je toliko ljut što je njegova supruga postala zabranjena osoba na tom događaju da je propustio svoj prvi let te je također odbio večerati s Charlesom, Williamom i Camillom. Umjesto toga, jeo je s vojvodom od Yorka te grofom i groficom od Wessexa prije nego što je rano sljedećeg jutra otišao od tamo.

- Charles je rekao Harryju da nije ispravno ili prikladno da Meghan bude u Balmoralu u takvo važno i tužno vrijeme - rekao je izvor za britanski The Sun.

image
Odd Andersen/Afp

- Naglašeno mu je da je se ni Kate neće pojaviti tamo, a i da bi bilo bolje da su prisutni zaista ograničeni na najužu obitelj. Charles je time vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla - istaknuo je izvor.

Također se navodi da je Harryju uskraćeno mjesto u zrakoplovu RAF-a kojim su William, Edward i Andrew putovali u Balmoral, objavio je Jutarnji list.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 23:56