StoryEditorOCM
ShowbizLOVA DO KROVA

Uz OnlyFans karijeru još uvijek radi kao odvjetnica: Ponosno kombiniram vještine savjetujući klijente na platformi

Piše L.G./JL
29. svibnja 2023. - 21:01
Denise RochaJam Press/co Press Office/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/co Press Office/mega/the Mega Agency/profimedia

Prije deset mjeseci brazilska odvjetnica Denise Rocha (39) zapala je u neočekivane financijske probleme pa je, kako bi se iz gabule izvukla, odlučila otvoriti profil na platformi OnlyFans. I bogme joj je uspjelo - Denise na ovoj online platformi koju koriste uglavnom seksualne radnice trenutno ima 2,3 milijuna pratitelja, a sebi i svojim obožavateljima sada je priredila - simbolično vjenčanje - piše Jutarnji list.

Odjenula je čipkasti komplet bijelog donjeg rublja upotpunjen rukavicama i podvezicama, a na glavu je stavila kratki veo.

- To je vjenčani dar za moje pretplatnike - rekla je žena koja zarađuje 100.000 dolara mjesečno na OnlyFansu.

- Moji fanovi su moje prave ljubavi pa sam se za sve vjenčala - otkrila je zvijezda OnlyFansa koja kaže kako je shvatila da joj se interakcija s vjernim obožavateljima čini kao prava veza.

- Prate me svaki dan, traže me i privrženi su - osjećam se udano!, kazala je Denise koja je na ovaj način odlučila pokazati svoju zahvalnost za njihovu podršku.

Influencerica, koja ima 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu, prvi put se pridružila ovoj živahnoj stranici prije 10 mjeseci - na poticaj svojih fanova na društvenim mrežama.

- Duboko poštujem one koji me prate i odgovaram na sve poruke koje dobijem. Od komplimenata do zahtjeva, pa čak i kritika, ali kritika je malo - ističe.

Nakon što je fotografiju podijelila na svojoj Instagram stranici, mnoštvo komentatora iskazalo joj je svoje divljenje.

- "Najljepša mlada", Mlada iz snova", "Kako lijepa nevjesta moj Bože", "Čekam naš medeni mjesec", "Najljepša mladenka na webu", nizali su se komentari.

Denise, koja uz svoju OnlyFans karijeru još uvijek radi i kao odvjetnica, u nedavnom je intervjuu kazala kako ponosno kombinira svoje vještine savjetujući klijente na platformi i zastupajući ih kada je riječ o ljubavnim problemima.

- Unatoč svemu što mnogi ljudi misle, nisam odustala od svoje karijere odvjetnice - izjavila je za Jam Press, pa otkrila kako dnevno dobiva više od 70 zahtjeva za zastupanje od nevjernih supružnika.

 - Mene nazivaju stručnjakom za tu temu.

Pritom je otkrila nedavni slučaj kada ju je jedan klijent zamolio da mu da pravni savjet jer ga je žena uhvatila kako pregledava OnlyFans nakon čega je podnijela zahtjev za razvod.

- Molio je da ga zastupam. Čuo je za mene i rekao je da samo ja mogu riješiti situaciju - kazala je Rocha koja uspješno prodaje svoj paket muževima preljubnicima - i povremeno kojoj prevarenoj ženi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:44