StoryEditorOCM

Usred koncerta u Las Vegasu britanska pjevačica Adele govorila obožavateljima o svojem zdravstvenom stanju: ‘Prisiljena sam puzati ovih dana‘

Piše MOZAIK SD
5. siječnja 2023. - 10:48

Sve veći broj javnih osoba otvoreno progovara o svojim bolestima, pa je to napravila i britanska pjevačica Adele na svom zadnjem nastupu.

Adele je usred koncerta u Las Vegasu govorila prisutnima da pati od "vrlo jakog išijasa". Pjevačica (34) navodno je šepala po pozornici dok je publici objašnjavala svoj zdravstveni problem.

Tijekom programa ‘Vikendom s Adele‘ u Koloseumu, zvijezda se našalila da je prisiljena "puzati ovih dana" zbog išijasa koji ima. Ova bolest proizvodi bol koja se širi od donjeg dijela leđa kroz bokove i stražnjicu u noge.

image

Adele

Niklas Halle‘n/Afp

Osim ovog incidenta, Adelina serija koncerata u gradu kasina već je izazvala nekoliko kontroverzi. Prvo, zbog kašnjenja od nekoliko mjeseci u njegovom početku neposredno prije planirane inauguracije, a kasnije, zbog visokih cijena ulaznica: VIP paket prodaje se za nevjerojatnih 5 milijuna dolara. Vrijednost "Adelinog carskog paketa", zgrozila je obožavatelje pjevačice, koji su svoje nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama mnogobrojnim komentarima.

Nagrađivana britanska umjetnica, koja je svojedobno govorila da joj je karijera ugrožena problemima s glasnicama, ranije je govorila o tome kako "pola života" pati od boli.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 10:21