StoryEditorOCM
Showbizbitka za torino

Uskoro doznajemo tko nas predstavlja na Euroviziji, a redoslijed nastupa na Dori 2022. odredit će se ždrijebom u popularnoj emisiji ‘Kod nas doma‘. Evo tko će Barbari Kolar pomoći u izvlačenju

Piše M.P.
20. siječnja 2022. - 21:18

Manje od mjesec dana ostalo je do Dore 2022., a tko će biti naš novi predstavnik na natjecanju za Pjesmu Eurovizije, doznat ćemo 19. veljače u izravnom prijenosu iz sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji.

Ovog ponedjeljka, 24. siječnja, u emisiji 'Kod nas doma' urednice Maje Tokić, na Prvom programu HTV-a uživo će biti izvlačenje redoslijeda nastupanja.

U izvlačenju će voditeljici te popularne popodnevne mozaične emisije Barbari Kolar pomoći i autor pobjedničke skladbe s Dore 2021., Branimir Mihaljević.

Time i službeno počinje odbrojavanje do najvećeg glazbenog spektakla HRT-a na kojem će se i ove godine natjecati 14 izvođača, a samo će jedan dobiti priliku da otputuje u talijanski Torino gdje se u svibnju održava Eurosong.

HRT objavio koje su pjesme izabrane za Doru, evo cijelog popisa: kći bivšeg premijera i dalje ne odustaje, autor dviju skladbi je samozatajni partner bivše Ivaniševićeve supruge

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2023 13:21