StoryEditorOCM
ShowbizSVE PO REDU

U emisiji ‘Kod nas doma‘ javno izvučen redoslijed izvođenja 14 pjesama u Opatiji na Dori 2022.

Piše M.P.
24. siječnja 2022. - 19:24

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) u današnjoj popodnevnoj mozaičnoj emisiji "Kod nas doma" na HTV1 javno je izvučen redoslijed izvođenja pjesama koje će se 19. veljače u Opatiji natjecati za prestižnu statuu "Dore 2022." te našu predstavnicu na Eurosongu 2022. u svibnju u Torinu. U izvlačenju je voditeljici emisije "Kod nas doma" Barbari Kolar pomagao i Branimir Mihaljević, autor pobjedničke skladbe s Dore 2021, a u emisiji je bio i urednik Dore Tomislav Štengl.

Tako će 19. veljače u izravnom HRT-ovu prijenosu spektakla "Dore 2022." iz opatijske dvorane Marino Cvetković, pjesme biti izvođene ovim redoslijedom: 

1. Mila Elegović – Ljubav

2. Mia Negovetić - Forgive Me (Oprosti)

3. Marko Bošnjak - Moli za nas

4. Jessa - My Next Mistake

5. Zdenka Kovačiček - Stay On The Bright Side

6. Tina Vukov – Hideout

7. Roko Vušković - Malo kasnije

8. Bernarda - Here For Love

9. Eric Vidović - I Found You

10. ToMa - In The Darkness

11. Elis Lovrić - No War

12. Ella Orešković - If You Go Away

13. Tia - Voli me do neba

14. Mia Dimšić - Guilty Pleasure 

Time i službeno počinje odbrojavanje do tog najvećeg glazbenog spektakla HRT-a - Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a koji će se održati 19. veljače u izravnom prijenosu HRT-a iz opatijske dvorane Marino Cvetković.

Odmah su se na društvenim mrežama pojavili razni komentari: "Znači Dimšička pobjeđuje. Najs.", "Znači Mia Dimšić zadnja, onda je to šansa za pobjedu", "Samo 4 pjesme na hrvatskom, šteta! Stranci vole naš jezik. Pjesme na materinjem jeziku u većini slučajeva bolje prolaze!"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 03:09