StoryEditorOCM
ShowbizDVOGODIŠNJA BITKA

U 57. godini umrla Kelly Preston, John Travolta je shrvan: Uzet ću vremena kako bih bio uz svoju djecu koja su izgubila majku, unaprijed oprostite...

Piše PSD
13. srpnja 2020. - 09:02

John Travolta je shrvan od tuge, njegova supruga, glumica i bivša manekenka Kelly Preston, izgubila je dvogodišnju bitku s karcinomom dojke i umrla u dobi od 57 godina.

- Ujutro 12. srpnja 2020. Kelly Preston, obožavana supruga i majka, preminula je nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke - izjavili su predstavnici obitelji za američki časopis People.

- Svoju privatnu borbu htjela je držati što dalje od javnosti. Neko vrijeme bila je podvrgnuta liječenju, a potporu su joj pružali obitelj i prijatelji...

Bila je lijepa i draga duša koja je uvijek iskreno brinula o drugima i oživljavala sve što je dotaknula. Njezina obitelj moli za razumijevanje i unaprijed se zahvaljuje što poštujete njihovu potrebu za privatnošću u ovim izuzetno teškim trenucima - dodali su predstavnici za javnost glumačke obitelji.

Na Instagramu se oglasio i John Travolta, koji je s Kelly Preston u braku bio od 1991. godine.

image
John Travolta i Kelly Preston
AFP


- Teška srca vas obavještavam da je moja lijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Bila je hrabra i borila se do kraja... Moja obitelj i ja zauvijek ćemo biti zahvalni njezinim liječnicima i medicinskim sestrama koji su joj pomagali, kao i njezinim prijateljima i voljenima koji su bili uz nju... Njezinu ljubav i život uvijek ćemo pamtiti.

Uzet ću vremena kako bih bio uz svoju djecu koja su izgubila majku, pa mi unaprijed oprostite ako se baš i neću javljati. Ali molim vas, znajte da ću osjećati svu vašu ljubav koju ćete nam slati u tjednima i mjesecima dok ćemo se oporavljati i liječiti rane od ovog gubitka - napisao je na društvenoj mreži.

Kelly Preston i John Travolta roditelji su 20-godišnje kćeri Elle i 9-godišnjeg sina Benjamina.

Njihov drugi sin, Jett, preminuo je u siječnju 2009. godine u dobi od samo 16 godina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 03:32