StoryEditorOCM
ShowbizREKONTRUKCIJA BOŽIĆA

‘Tri, dva, jedan kuhaj!‘ će dobro ‘zapapriti‘ Masterchefu, natječe se i najpopularnija ekipa iz ‘Večere za 5‘, producenti otkrivaju: I to oni koji su se najviše svađali za stolom...

Piše M.P.
6. prosinca 2021. - 15:50

Gledatelji će, sudeći po najavama producenata RTL-ova kulinarskog showa, guštati u posebnom izdanju "Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!", koja kreće vrlo brzo.

"Pripremat će se različiti blagdanski recepti, ali bit će i dosta kolača. Držat ćemo se neke tradicije i prigodnih jela, ali imamo i odmaka..." -  otkriva chef Tomislav Špiček.

U svakom timu kuhat će po tri natjecatelja koji se zajedno bore za visoke ocjene, ali najveće iznenađenje sezone bit će sudjelovanje gledateljima "Večere za 5" već dobro poznatih kandidata.

Neke detalje otkriva RTL-ova producentica Danijela Habek.

image
Marijana Batinić: Sa svima njima se poznajem otprije, njihova dinamika je tako posebna da uživam u svakom trenutku, volim misliti da sam se dobro uklopila!
RTL Press


"S obzirom na to da se 'Večera za 5 na selu' pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje!

Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve će zabaviti svojim vedrim duhom. U ovoj sezoni vodili smo se time da ćemo, bez obzira na sve probleme, na kraju uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču“ - priča Habek.

Iako su natjecatelji već poznati gledateljima, kulinarski žiri s njima će se susresti prvi put.

Željka Klemenčić: Društvo je osebujno, bit će svega!

"Vidi se da su došli ljudi koji imaju neko iskustvo snimanja i kuhanja pred kamerama jer su opušteniji i treba im manje vremena da se prilagode.

Društvo je jako živopisno, puno različitih karaktera i osebujnih osoba, tako da će biti puno iznenađenja ove godine jer se skupila nevjerojatna ekipa!“ - priznaje Željka Klemenčić.

Kao i dosad, princip ocjenjivanja je isti - sva pripremljena jela proći će sud kulinarskih stručnjaka u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka. Već uigranoj sudačkoj postavi kao voditeljica se pridružila Marijana Batinić, kojoj je ovo prvi televizijski angažman nakon porodiljskog dopusta.

image
"Bit će veselo, bit će i smijeha i plača..." - otkriva Pažanin
RTL Press


"Sa svima njima se poznajem otprije, njihova dinamika je tako posebna da uživam u svakom trenutku, volim misliti da sam se dobro uklopila. Zadnju će riječ imati, dakako, naši dragi gledatelji, ali nama je super na snimanju i mislim da će se dobra energija sa seta prenijeti i na male ekrane!“ - ističe Batinić.

Rekreacija Špičekovog i Pažaninovog Božića

"To je priča o dobroj hrani, ljudskim odnosima, suradnji, improvizaciji i zabavi, a sve u cilju da pripremimo najukusnija blagdanska jela te inspiriramo naše gledatelje idejama, sastojcima, kombinacijama...

image
Ivan Pažanin ima i novi imidž
RTL Press


Kroz kuhinju smo rekreirali Špičekov i Pažaninov Božić, prisjetili se nekih zaboravljenih tradicionalnih jela, a neki specijaliteti koje su nam servirali kandidati toliko su dobri da će zamirisati kroz ekran!“ - entuzijastična je Splićanka.

"Bit će veselo, bit će i smijeha i plača..." - otkriva Pažanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 07:56