StoryEditorOCM
ShowbizO SHOWU I ŽIVOTU

Trener Edo o Splićanima u ‘Životu na vagi‘, od sutra se s kilogramima bori njih dvoje: Oni su jedinstveni, izravni, nema uljepšavanja! Čine se tvrdi, a topli su. Respektiram

Piše Rebeka Pastuović
25. rujna 2022. - 22:58
Edin Mehmedović: Sanja se preporodila otkad živi u Splitu i potpuno ju razumijem, možda sam čak i malo ljubomoran. Sanjam u nekoj, ne tako dalekoj budućnosti, kako bar pola godine živim uz morePrivatni album

Sutra u 21.15 sati na RTL-u započinje iščekivana, šesta sezona serijala "Život na vagi". Ovaj popularni show osvojio je srca publike diljem Hrvatske svojim inspirativnim sadržajem, koji svima dokazuje onu: Sve se može kad se hoće.  

Šesta i, kako se saznaje, "najekstremnija" sezona "Života na vagi", svojih će 16 natjecatelja u Gorskom kotaru podvrgnuti rigoroznim izazovima.

Podršku i motivaciju natjecateljima će u turbulentnoj borbi s viškom kilograma pružati treneri Edin Mehmedović i Maja Ćustić.

Tim smo povodom razgovarali s kineziologom i fitness trenerom, popularnim Edom, evo što kaže...  

"Ptičica nam je šapnula" kako su čak dva natjecatelja ove sezone iz Splita. Osjeti li se "splitski dišpet" u njihovom pristupu?  

- Moje iskustvo s našom ekipom ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:57