StoryEditorOCM
Showbiz35 sjajnih godina

Tony Cetinski spreman je za veliki spektakl u Areni, ali ono što planira prirediti za svoj rođendan dugo će se pamtiti

Piše SCENA SD
23. svibnja 2024. - 16:08

Tony Cetinski, jedan od najvećih pjevača regionalne pop scene, glazbenik karijere duge trideset i pet godina, ali i službeno najemitiraniji izvođač već godinama, u posljednjim je pripremama za spomenuti koncert, koji je zakazan za 31. svibnja u Areni Zagreb.

Osim što će sa svojom brojnom publikom, koja ga prati i bodri, proslaviti godine vrlo uspješne, bogate i iznimne karijere, Tony će na poseban način obilježiti i svoj rođendan.

O karijeri Tonyja Cetinskog puno toga već je rečeno i ispričano, dovoljno je između ostaloga spomenuti, da je svojim koncertima punio najveće Arene i dvorane u regiji, svojim vokalom stajao uz bok najvećim svjetskim tenorima, njegove pjesme osvajale su kako vrhove top lista, struku, ali i ono najvažnije – publiku.


Nešto manje od deset dana dijeli nas od koncertnog spektakla koji se s nestrpljenjem očekuje, a mi ćemo se podsjetiti posljednjeg aktualnog Tonyjevog singla "Tebi sve dugujem", koji je već nekoliko tjedana u samome vrhu nacionalne top liste, čime je još jednom potvrđen status jednog od najuspješnijih i najtraženijih izvođača u regiji.

image

U Laubi na 30. rođendanu Glorije

Biljana Blivajs/Cropix
image

Cetinski u prosincu prošle godine na Adventu Prokurative

Božidar Vukičević/Cropix
image

Radijski festival u Trogiru 2005.

Paun Paunović/Cropix
image

Devedesete u društvu Vanne

Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 04:41