StoryEditorOCM
ShowbizZAGREB LUD ZA NJIMA

Tomislav Bralić i Intrade rasprodali dva koncerta u Lisinskom i dogovorili treći

Piše PSD.
21. studenog 2014. - 20:36
Tomislav Bralić i Intrade bilježe nevjerojatnu popularnost među zagrebačkom publikom: rasprodali su i drugi koncert u Lisinskom i upravo dogovorili termin trećeg.

Nakon rasprodaje prvog nastupa, 6. prosinca, u rekordnom roku rasprodali su i drugi koncert, 7. prosinca, a zbog, i dalje, velikog zanimanja publike, organizatori iz Scardone najavljuju da je osiguran i treći datum - 11. prosinca.

- Čuli smo da se neki već šale da se jedan koncert pretvorio u Tjedan Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom - smiju se u zadarskoj pjevačkoj družini, ne skrivajući zadovoljstvo.

Jedva čekaju pred publiku

Tomislav Bralić i klapa Intrade iza sebe, a u sklopu tradicionalnih božićnih koncerata u Zagrebu, već imaju rasprodanu Arenu Zagreb, nekoliko rasprodanih velikih dvorana Doma sportova, rasprodan Lisinski i sada se povijest rasprodanih koncerata ponavlja.

Bralić i klapa već su, kako kažu, pomalo nestrpljivi susresti se sa publikom koja ih tolike godine podržava, voli i uvijek iznova jedva čeka vidjeti i čuti.

Organizatori iz Scardone napominju kako se najbolje ulaznice i popusti mogu naći na prodajnim mjestima Scardona (Srebrnjak 64) i na blagajni Lisinskog.

PSD, FOTO: CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 12:49