StoryEditorOCM
Showbizopet promjena

Tom Cruise narastao preko noći? Američki glumac čas je viši, a čas niži, a njegovo posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu pokrenulo je različite teorije

Piše Mozaik SD
20. svibnja 2022. - 22:20

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton ​značajno je viša od američkog glumca Toma Cruisea​, a u paru štikli na crvenom tepihu u četvrtak je premašila visinu od 180 centimetara. 

No, glumac visok oko 173 centimetra ipak se uspio mjeriti s Kate Middleton dok su stajali rame uz rame na premijeri filma 'Top Gun: Maverick' u četvrtak navečer.

Cruise je na sinoćnjem događaju bio jedva centimetar niži od britanske vojvotkinje, koja je inače visoka 179 centimetra, pokraj koje ponosno je stajao na londonskom Leicester Squareu.

image
Justin Tallis/AFP

Tom, za kojeg se još otprije smatra da u cipelama skriva povišene uloške, povećao je svoju visinu parom crnih cipela s povišenom petom.

Kate, koja je nazočila događaju sa svojim suprugom princom Williamom, izgledala je elegantno u crnoj haljini otvorenih ramena koju je kombinirala s šiljastim crnim visokim potpeticama.

image
Justin Tallis/AFP

To nije prvi put da je Tomova naizgled uvijek promjenjiva visina primijećena jer se činilo da je iste visine kao i mnoge njegove više kolegice na događajima, što je potaknulo stara nagađanja.

Teorija o povišenim cipelama, odnosno ulošcima za cipele, krenula je budući da je Tom na fotografijama često pozirao tako da njegova visina odgovara njegovoj bivšoj supruzi Katie Holmes, koja je inače viša od njega.

image

Tom Cruise i Katie Holmes

Gabriel Bouys/Afp
image

Tom Cruise i Nicole Kidman

Vince Bucci/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 02:09