StoryEditorOCM
ShowbizVRAĆA SE NA SCENU

Tko je samozatajna Thompsonova supruga Sandra? Posvetio joj je jednu od svojih najljepših ljubavnih pjesama

Piše Ivana Prgomet
25. svibnja 2024. - 07:37

Fanove Marka Perkovića Thompsona posebno je razveselila vijest da će nakon dvije godine pjevač ponovno stati na pozornicu i zapjevati svoje najveće hitove na imotskom stadionu Gospin dolac dan nakon Oluje, 6. kolovoza, s Matom Bulićem i Draženom Zečićem. Thompson je posljednji koncert imao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici.

Kako je objavio Thompsonov tim, za pjevačevo sudjelovanje na koncertu najzaslužniji je upravo Ante Mihael koji je oca nagovorio da zapjeva.

Pjevač je oduvijek bio samozatajan o privatnom životu, no ono što se zna je da je prije 21 godinu pronašao ljubav sa sadašnjom suprugom, Kanađankom hrvatskih korijena Sandrom Rogić

Upoznali su se na njegovu koncertu u Kanadi te se i zaljubili. Sandra je sasvim slučajno otišla na Thompsonov koncert u Torontu, a nakon njega poželjela se slikati s hrvatskom estradnom zvijezdom. Po povratku u Hrvatsku, Thompson je svojim prijateljima povjerio da je Sandra izabranica njegova života. Sudbonosno da izgovorili su u Crkvi sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava. Svadba je održana na Valentinovo 2006. godine, tri godine nakon što su sklopili civilni brak.

Najstarijeg sina Šimuna dobili su 2003. godine, dvije godine kasnije i sina Antu Mihaela, a onda kćeri - 2007. godine su dobili kćer Divu, a 2010. godine blizanke Katarinu i Cvitu.

Sandra i Marko su se 2013. godine preselili iz Zagreba u Split kako bi on bio blizu svojih rodnih Čavoglava. Govoreći o obiteljskom životu, Perković je svojedobno priznao da uživa u ulozi oca. Rekao je kako svoju djecu nikada nije opterećivao svojim poslom. 

Pjesmu ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova‘ za koju kažu da je jedna od najljepših Thompsonovih balada pjevač je posvetio supruzi.

- Tekst te pjesme temeljio sam na osjećaju prema njoj i kroz nju joj htio zahvaliti za svu ljubav koju daje meni i našoj djeci i na podizanju cijele naše velike obitelji. Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta pjesmica samo je jedan mali dio moje zahvalnosti njoj - rekao je za Večernji list Thompson svojedobno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 02:09